Τζόυς Ευείδη σε Λιάγκα: «Αν δεν βλέπεις τα ζώα σαν έναν άνθρωπо, κάτι σου λεiπει»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, σύμφωνα με τις οποίες τα ζώα, δεν είναι μέλη της οκογένειάς, σχολίασε η Τζόυς Ευείδη στην εκπομπή «Γεια Σου» του ΣΚΑΙ.

«Τα ζώα με τα ζώα και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως δεν έχει το ίδιο DNA με τον σκύλο του.

«Όταν αγαπάς πολύ τα ζώα και τα θεωρείς κομμάτι της οικογένειάς σου σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση. Τα πονάς, θες να είναι χαρούμενα και υγιή. Αν σου είναι δύσκολο να μπεις σε αυτή τη θέση, κάτι σου λείπει. Κρίμα…», επισήμανε η ηθοποιός που έχει υιοθετήσει πολλά αδέσποτα.

«Δεν στεναχωριέμαι, δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Είμαι σίγουρη ότι συμπεριφέρεται υπέροχα στο δικό του αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια αγάπη προς τα ζώα», συνέχισε η ηθοποιός η οποία είχε πει στο παρελθόν πως «Σε αυτή τη ζωή είμαι μόνη μου με 6 ζώα που είναι μέλη της οικογένειάς μου».

Υπενθυμίζεται πως στον Γιώργο Λιάγκα είχε απαντήσει και η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Διάβασα πως κάποιος στην τηλεόραση είπε πως τα ζώα που ζουν μαζί μας δεν είναι λέει μέλη της οικογένειάς μας. Του έχω νέα. Είναι μέλη της οικογένειάς μας. Πιο πολύ από πολλούς συγγενείς μας. Είναι μέλη της οικογένειάς μας γιατί τα αγαπάμε, γιατί τα λατρεύουμε, γιατί τούς χρωστάμε πολλά, γιατί μας δίνουν περισσότερα από όσα παίρνουν. Είναι μέλη της οικογένειάς μας γιατί έτσι γουστάρουμε. Τα λέμε παιδιά μας γιατί έτσι γουστάρουμε. Κοιμόμαστε αγκαλιά γιατί έτσι γουστάρουμε. Κι όταν η ζωούλα τους τελειώνει τόσο σύντομα, κλαίμε και θρηνούμε και γινόμαστε κομμάτια και δεν φεύγουν ποτέ από την καρδιά μας», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.tilestwra.com

Back to Top