Μαθεύτηκε η αλήθεια: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη έγινε την περασμένη Παρασκευή, με τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά του, Άννα και Νίκο, αλλά και τη σύζυγό του, Μάχη.

Ωστόσο, το τρίτο παιδί του καλλιτέχνη, το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν, δεν είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του Γιάννη και της Μάχης Φλωρινιώτη, τον Σάββα.

Η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη χωρίς τον μεγαλύτερο γιο του

Όπως υπογράμμισε η Μάχη Φλωρινιώτη στην εκπομπή “Πρωινό”, στην οποία βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τα δύο παιδιά της «να πούμε στον κόσμο ότι το μεγάλο παιδί είναι στην Κύπρο. Ο γιος μου, έτυχε ξαφνικά και δε μπαίνει στο αεροπλάνο να γυρίσει, φοβάται. Για αυτό δεν ήρθε στην κηδεία».

Στον απόηχο της κηδείας του Γιάννη Φλωρινιώτη

Και συμπλήρωσε, αναφερόμενη στον σύζυγό της, «μετά το 1978 ξεκίνησε να γίνεται διάσημος. Δεν άλλαξε ποτέ! Στο πιο φτωχό σπίτι και στα πιο πλούσια ήταν το ίδιο. Δεν ξεχώριζε κανέναν! Για αυτό τον αγαπούσε ο κόσμος».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Φλωρινιώτης, ο οποίος έμενε μαζί με τους γονείς του, επεσήμανε «δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου αυτές τις μέρες, με χάπια. Εκείνο το βράδυ, πριν μπει στο νοσοκομείο αυτό μου είπε “θέλω παιδί μου εσύ να είσαι καλά. Εγώ την έζησα τη ζωή μου και ας πεθάνω…”».

Στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα – Το νησί που βρίσκεται και το πρόγραμμά του

Γέννησε και έδωσε το παιδί για υιοθεσία όταν έμαθε την καταγωγή του δότη.