MasterChef: Οι αστοχίες που έκριναν το αποτέλεσμα και την αποχώρηση

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef και έβγαλε με βαριά καρδιά την μαύρη ποδιά;
Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη μαγειρικές προκλήσεις, στο στήσιμο του MasterChef βρέθηκαν τέσσερις παίκτες την παρασκευή βράδυ όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο στο STAR. Ο λόγος για τον Νικόλα Καραμπούλη, τη Βιβή Ζησιμοπούλου, τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο και τον Αλέξανδρο Λούπο.
Δηλαδή τρία μέλη από τη γκρι ομάδα και μόνο ένα μέλος από τη μπορντό ομάδα κλήθηκαν να ανταγωνιστούν για την επιβίωσή τους στο MasterChef. Από την δοκιμασία αποχώρησης κατάφερε να ξεφύγει νωρίς, όταν κέρδισε στον αγώνα επιβίωσης, ο Λευτέρης που ανέβηκε στην εξέδρα για να παρακολουθήσει ως θεατής τον αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.
Έτσι, ο Αλέξανδρος συγκέντρωσε το υψηλότερο σκορ ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, ενώ ο Νικόλας συγκέντρωσε το χαμηλότερο σκορ με μόλις 21 βαθμούς.
Έτσι, ο νεαρός παίκτης της γκρι ομάδας αποτελεί πλέον παρελθόν για το MasterChef, με τον Πάνο Ιωαννίδη να του προτείνει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του στο μέλλον και να ετοιμάζει νέες συνταγές και νέες προκλήσεις στην κουζίνα. “Νιώθω γεμάτος, αν και φεύγω νωρίς. Από την πρώτη στιγμή, για μένα ήταν σουρεάλ να είμαι εδώ, να σας βλέπω και να είμαι μέρος όλων αυτών”, αποκάλυψε ο Νικόλας προς τους τρεις κριτές.

Written by admin

Πέγκυ Ζήνα: Τα αποκρυφότερα κεφάλαια της ζωής της πριν από τον Γιώργο Λύρα

Ιωάννα Τούνη: Προκάλεσε πανικό με το ατύχημα πάνω στο ποδήλατο (φωτογραφία)