Μεγαλώνει κι άλλο η αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Θα παραμείνει κι άλλο στην Εντατική, οι γιατροί περιμένουν…»

Latest

Ο Δημήτρης Κόκοτας διαρκώς δίνει τη μεγάλη του μάχη για τη ζωή του και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά την καρδιακή ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη, με άπαντες να ελπίζουν καθημερινά να έρχονται όλο και καλύτερα νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69:Τρίποντα, ριμπάουντ και… χωρίς αναισθητικό για 1-1

Η πραγματικότητα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει ξυπνήσει, έχει ανοιχτά τα μάτια κανονικά, έχει δική του αναπνοή και αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα. Θέλει χρόνο, όπως θέλουν χρόνο όλα αυτά τα περιστατικά στις μονάδες και σιγά-σιγά περιμένουν και οι γιατροί να εξελιχθεί καλά η κατάσταση.

Υπάρχει αισιοδοξία, το έχουμε πει αυτό. Από τη στιγμή που ξύπνησε, από τη στιγμή που αναπνέει μόνος του, σιγά-σιγά θα γίνονται συγχρόνως και εργαστηριακές εξετάσεις και θα δούμε την εξέλιξη της κατάστασης. Ευχόμαστε όλοι ο άνθρωπος να πάει σπίτι του σύντομα και στην οικογένειά του. Θα παραμείνει στην εντατική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα αίτια για την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca αυτήν τη στιγμή

Η Μαρία Φραγκάκη αποκαλύπτει ιατρικό λάθος στη νοσηλεία της: “Το δράμα πίσω από την παράλειψη του γιατρού”