Πέγκυ Ζήνα: Τα αποκρυφότερα κεφάλαια της ζωής της πριν από τον Γιώργο Λύρα

Υπήρχε έντονο το στοιχείο της κτητικότητας, του εγωισμού” θυμάται, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα στη νέα της συνέντευξη.
Μια πλήρης συνέντευξη παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στο περιοδικό In Style και στη δημοσιογράφο Ξένια Ιωάννου. Μεταξύ άλλων, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή πριν από τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Τι είχε ο Γιώργος που σε ερωτεύτηκες; Τι σε προσέλκυσε σε αυτόν;
Πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση, που τον θεωρώ πολύ γοητευτικό, δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε ένα άτομο, οπότε δεν είναι η εμφάνιση η αιτία. Η αιτία είναι ότι μου παρείχε την ασφάλεια ενός άνδρα στον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς, που είναι εκεί για να σε προστατεύσει σε όλα.

Ζώντας μαζί του, τα πρώτα τέσσερα χρόνια της σχέσης μας, πριν ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε επαγγελματικά, όταν η εταιρεία μου είχε ακόμα τον έλεγχο, είδα ότι χαίρονταν – ή ανησυχούσε ανάλογα – με αυτά που συνέβαιναν σε μένα, αλλά όχι σχετικά με εκείνον. Αυτό ήταν κάτι που δεν είχα ζήσει πριν, καθώς η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν με τον Γιώργο.

Όταν ετοίμαζα τη συνέντευξη, συνειδητοποίησα ότι δεν είχες προηγούμενα σε αυτόν τον τομέα.
Όχι, δεν είχα. Στην πραγματικότητα δεν είχα κάποιο προηγούμενο. Είχα κάποια φλερτ, μια λέξη που φαίνεται ξένη στους νέους λόγω του διαδικτύου. Από την εφηβεία μου μέχρι τα 20 – 21, που γνωρίστηκα με τον Γιώργο, απλά θυμάμαι ότι, ενώ ήταν αρκετά συμπαθητικά παιδιά, υπήρχε ο έντονος αέρας της κτητικότητας, του εγωισμού… Ίσως να αναγνωρίζω αυτά τα χαρακτηριστικά σε νεώτερη ηλικία, καθώς έχασα τον πατέρα μου στην εφηβεία μου, κάτι που με έκανε να αναπτύξω γρήγορα την ώριμη πλευρά μου.

Η Πέγκυ Ζήνα μας μιλά για την εμπειρία της σε αυτήν τη συνέντευξη, που αποκαλύπτει πολλές προσωπικές της πλευρές που δεν είχαμε ακούσει ποτέ πριν. Μια γυναίκα τόσο επιτυχημένη και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη. Ένα ενδιαφέρον άρθρο που αξίζει να διαβαστεί.

Written by admin

Βενετία Καμάρα: Ρίξτε μία ματιά στο πληθωρικό μπούστο της

MasterChef: Οι αστοχίες που έκριναν το αποτέλεσμα και την αποχώρηση