MasterChef 5 Spoiler 04/06: Η κλοπή της δεκαετίας

masterchef

Αν ρωτήσεις κάποιον για μαγειρική θα σου πει το MasterChef 5 του STAR. Εδώ και χρόνια έχει κερδίσει επάξια μια καλή θέση στην προτίμηση των τηλεθεατών, και είναι ένα αρκετά επιτυχημένο ριάλιτι. Έχει συνδεθεί εδώ και πέντε χρόνια με το STAR.

Ο Τούρκος παραγωγός προσφέρει κλειστό συμβόλαιο στους Σ. Κοντιζά, Π. Ιωαννίδη και Λ. Κουτσόπουλο για νέο ριάλιτι μαγειρικής στον ΣΚΑΪ.

Τρελό πακέτο στους τρεις κριτές
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της AcunMedya στους κριτές, αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο.

Το φετινό MasterChef μπορεί να έχει ακούσει πολλα από τους φανατικούς της “ποιοτικής” μαγειρικής αφού πιστεύουν ότι το επίπεδο χρόνο με τον χρόνο είναι πιο χαμηλό, αλλά από θέμα χαρακτήρων έπεσε διάνα η παραγωγή. Οι ίντριγκες, οι κόντρες μεταξύ των παιχτών, και όλη η ζωή μέσα στο σπίτι βγάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αλλά και οι τρεις παρουσιαστές που έχουν δέσει μεταξύ τους, με τους διαγωνιζόμενους, και με τα τηλεθεατόπουλα θα λέγαμε ότι είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της επιτυχίας. Ουσιαστικά έχουν δέσει τόσο πολύ που ούτε σκέψη για αλλαγή της πολύ δυνατής τριάδας.

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα απρόσμενο εμπόδιο που μπορεί να στοιχίσει την συνέχεια του MasterChef έτσι όπως το ξέρουμε.

Μαγειρικό ριάλιτι υπερπαραγωγή στον ΣΚΑΙ
Η επόμενη χρονιά αναμένεται πολύ ανταγωνιστική για τα κανάλια, αφού μετά το τέλος των μεγάλων προβλημάτων από την πανδημία, έχουν σκοπό να ρίξουν πολύ χρήμα, και να αναβαθμίσουν τα προγράμματα τους.

Ο Τούρκος παραγωγός λοιπόν θέλει σαν τρελός να πάρει στον ΣΚΑΙ πακέτο τους τρεις παρουσιαστές, αφού την νέα χρονιά θέλουν να ανεβάσουν μια υπερπαραγωγή για ένα ριάλιτι μαγειρικής. Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρει δυνατό πακέτο για κλειστό τριετές συμβόλαιο και 1 εκατομμύριο ευρώπουλα ο κάθε κριτής.

Στην πιάτσα λέγεται ότι στο ανεπίσημο η απόφαση είναι να μετακομίσουν στον ΣΚΑΙ, αφού και οι τρεις κριτές δείχνουν να συμφωνούν στην αποδοχή της πρότασης του Ατζούν.

Στο ΣΤΑΡ είναι άνω κάτω αφού βλέπουν να χάνουν το πιο σημαντικό συστατικό επιτυχίας του μαγειρικού ριάλιτι, και δεν είναι εύκολο να παρουσιάσεις MasterChef 6 με τρεις διαφορετικούς κριτές. Μεγάλο ρίσκο και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μικρές.

Από την άλλη και ο Ατζούν στον ΣΚΑΙ δεν σημαίνει ότι έχει εξασφαλίσει την επιτυχία με τους τρεις επιτυχημένους παρουσιαστές, γιατί άλλο Masterchef και άλλο ένα ακόμα μαγειρικό ριάλιτι.

Το όλο θέμα θα κλείσει σχετικά σύντομα και μετά τον μεγάλο τελικό θα έχουμε τις σημαντικές αποφάσεις.

Το ΣΤΑΡ έχει πει την τελευταία λέξη του;

Έξαψη Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος – Σε σοκ η Βίκυ

Έξαψη Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος … Σε σοκ η Βίκυ

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ακύλας Μεγαρίτης – Αυτός είναι ο νέος κακός

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Ακύλας Μεγαρίτης … Αυτός είναι ο νέος κακός