Έξαψη Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος … Σε σοκ η Βίκυ

Έξαψη Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος – Σε σοκ η Βίκυ

Κι όμως, η κρίσιμη στιγμή έφτασε. Ο δολοφόνος που ταλαιπώρησε τόσο την Βίκυ, όσο και τις αρχές, φανερώνεται στη σειρά Έξαψη. Ο άνθρωπος που προσπάθησε τόσες φορές να τη βγάλει από τη μέση, με τον χειρότερο τρόπο, αποκαλύπτεται. Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς ήταν ένας άνθρωπος που δύσκολα θα τον υποψιάζονταν.

Έξαψη Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος – Σε σοκ η Βίκυ

Όλοι οι πρωταγωνιστές παλεύουν με τους δαίμονές τους. Μια υπόθεση που ξεκίνησε με βασικό ύποπτο τον Αλέξανδρο και κατέληξε μέχρι και στα άδυτα της αστυνομίας. Απλοί άνθρωποι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί. Όλοι κατάφεραν να μπλεχτούν, κάνοντας ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση αυτή. Η Μαρίνα, όμως, δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Ο Θάνος είναι, λοιπόν, ο δολοφόνος που έθεσε ως στόχο του την Βίκυ, στη σειρά Έξαψη. Ο προστάτης της πρωταγωνίστριας, ο φύλακας άγγελος τόσο της Βίκυς, όσο και της Μαρίνας. Ένας χαρακτήρας θετικός, δίκαιος, ονειροπόλος. Στήριξε την αγαπημένη του μέχρι και την τελευταία στιγμή, τρέφοντας αισθήματα για εκείνη.

Ο άνθρωπος που όλοι έβλεπαν και θαύμαζαν για την καλοσύνη του, είναι ο ένοχος! Ο άνθρωπος που πάλεψε για την Βίκυ, στη σειρά Έξαψη, ήταν στην πραγματικότητα ο δολοφόνος της.

Πώς κατάφερε να μείνει κρυφή η ταυτότητά του; Δρώντας μέσα στα κυκλώματα και γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά του, κατάφερε να κρύψει τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν.

Βέβαια, κανείς δε μπορεί να ξεγελάσει την μνήμη ενός ανθρώπου. Την μνήμη και το ένστικτο της επιβίωσης. Ποια ήταν, όμως, τα κίνητρά του;

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Η τρίτη σεζόν κρύβει μία επανασύνδεση και έναν χωρισμό που δεν περιμένει κανείς!

Άγριες Μέλισσες Γ Κύκλος: Τα πάνω κάτω θα έρθουν την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες!

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 04/06: Η κλοπή της δεκαετίας