Μαρία Τζομπανάκη για τη μέλλουσα νύφη της: «Η Γεωργία είναι μία υπέροχη γυναίκα»

Ορφεάς Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά σχεδιάζουν τον γάμο των ονείρων τους

Έναν χρόνο μετά τον ερχομό του γιου τους, Ορφέας Αυγουστίδης και Γεωργία Κρασσά ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Oρφέας Αυγουστίδης Γεωργία Κρασσά

Η Μαρία Τζομπανάκη, μητέρα του 36χρονου μέλλοντα γαμπρού, μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» για το χαρμόσυνο γεγονός!

«Έχουμε γάμους! Δεν έχω ραφτεί ακόμα, όλα θα τρέξουν τελευταία στιγμή. Είναι μεγάλη χαρά ο γάμος! Το πιο μεγάλο γεγονός είναι που ήρθε το παιδί μας, ένας ήλιος στη ζωή μας. Η Γεωργία μας που είναι μια υπέροχη γυναίκα. Όλο αυτό θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός, χωρίς να κρύβει τη χαρά της.

Σχετικά με τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του γιου της, δηλαδή στην Αθήνα και όχι στον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη, η Μαρία Τζομπανάκη απάντησε: «Ό,τι θέλει η νύφη και ο γαμπρός, εκείνοι αποφασίζουν».

Όταν ρωτήθηκε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και πώς τον προσέχει στα γυρίσματα του «Σασμού», όπου παίζουν και οι δύο και έχουν κι εκεί τη σχέση μητέρας-γιου, πηγαίνοντάς του τάπερ με φαγητό, απάντησε με χιούμορ, συγκρίνοντας τον ευαυτό της με την σκληρή μητέρα που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, την «Καλλιόπη»: «Ε μάνα είμαι και Κρητικιά! Δεν είμαι “Καλλιόπη”, είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την “Καλλιόπη”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Nomads – Σίσσυ Ζουρνατζή: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας που την είχε ξυλοκοπήσει

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι πρόταση θα κάνει ο Σταμάτης στη Βιολέτα; – Μία συγκλονιστική ανακάλυψη κάνει η Μυρσίνη