Nomads – Σίσσυ Ζουρνατζή: Καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας που την είχε ξυλοκοπήσει

Mόλις άκουσε την δικαστική απόφαση, η Θεσσαλονικά influencer «λύγισε» και δάκρυσε

Σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο πρώην σύντροφος της δημοφιλής influencer Σίσσυς Ζουρνατζή, την οποία γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια, συγκεκριμένα το 2018, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι του ANT1, «Nomads 2». Ο 29χρονος επιχειρηματίας την ξυλοκόπησε τις τελευταίες ημέρες του 2018, για αυτό και καταδικάστηκε.

Κάθισε στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η influencer, όπου κατέθεσε όσα έζησε. Ξέσπασε, μάλιστα, σε κλάματα, όταν άκουσε την δικαστική απόφαση, την οποία έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα voria.gr.

Στο δικαστήριο, η Σίσσυ Ζουρνατζή ανέφερε πως, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, ο πρώην σύντροφός της την χτύπησε άσχημα. Όπως υποστήριξε, άργησε να πάει στο νοσοκομείο. Όταν το έκανε, μερικές ημέρες μετά, διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά! Μετά από αυτό το άγριο επεισόδιο ξυλοδαρμού, χώρισαν.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, είχε υποστεί βία και άλλες φορές από τον επιχειρηματία, αλλά ο άγριος καβγάς στην εκπνοή του 2018 ήταν αυτός που σήμανε το τέλος της σχέσης τους.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν θα την χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούταν η μάρτυρας.

Τα λεγόμενά του, όμως, δεν έπεισαν το δικαστήριο, που τελικά τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι το θέμα είχε απασχολήσει τα Μέσα Ενημέρωσης, όταν η Σίσσυ Ζουρνατζή είχε γνωστοποιήσει την άσχημη ιστορία της στα social media, με τον πρώην σύντροφό της να απαντά δημόσια και να τονίζει ότι όσα λέει είναι ψευδή. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η influencer, ασκήθηκε σε βάρος του 29χρονου ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι συνδέει την Αντιγόνη με τη Μαρία;

Μαρία Τζομπανάκη για τη μέλλουσα νύφη της: «Η Γεωργία είναι μία υπέροχη γυναίκα»