Μαρία Κορινθίου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου» (vid)

Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε στο «MEGA Καλημέρα» εάν γνωρίζει για την αντικατάστασή της στo «Πρωινό» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Λυπάμαι που…» – «Πυρ και μανία» η Έλενα Ακρίτα κατά Διονύση Σαββόπουλου για την ένθερμη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη (pics)

«Έχω δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου. «Δεν ξεκινάνει οι προετοιμασίες για του χρόνου σε όλα τα κανάλια;» διερωτήθηκε.

«Ξέρω και δεν ξέρω αν έκανε δοκιμαστικό»

Όταν ρωτήθηκε για το live… δοκιμαστικό στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Μαρία Κορινθίου τοποθετήθηκε για τα όσα αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

«Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Υπάρχει χώρος, δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει κακή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, σχολιάζοντας «βαριέμαι, πολλή φασαρία!».

Latest

«Λυπάμαι που…» – «Πυρ και μανία» η Έλενα Ακρίτα κατά Διονύση Σαββόπουλου για την ένθερμη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη (pics)

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το αστρονομικό ποσό που είχε πάρει για να γυρίσει το «Απαγορευμένο»