Μαρία Μπεκατώρου: Πιο fit από ποτέ – «Έχτισε» κοιλιακούς… πέτρα! (ΦΩΤΟ)

Tις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Μαρία Μπεκατώρου, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε την Κίμωλο για να περάσει το φετινό καλοκαίρι και φρόντισε να μοιραστεί με το κοινό της ορισμένα στιγμιότυπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή ή και τη δουλειά της, όμως αυτή τη φορά θέλησε να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τις διακοπές της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε έναν βράχο, φορώντας ένα μπλε μπικίνι κι ένα μωβ καπέλο.

«Πιο γαλάζιοι ουρανοί μπροστά μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Μαρία Μπεκατώρου, μάλιστα, σε συνέντευξή της το 2022, αποκάλυψε τον λόγο που την ώθησε να μπει σε διαδικασία να χάσει κιλά καθώς και το πρόγραμμα διατροφής που ακολούθησε.

Πρόκειται για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello! και στην Μαρία Κολλιάτσα η Μαρία Μπεκατώρου.

Για το πώς πήρε την απόφαση να χάσει δέκα κιλά, είπε: «Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα λόχο από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει. Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι».

Γιώργος Καπουτζίδης: Γιόρτασε τα 51α του γενέθλια υποβρυχίως! (ΦΩΤΟ)

Έκανε πλαστική, τα άλλαξε όλα και παντρεύτηκε: Η «αγρότισσα» του Big Brother έγινε η πιο εντυπωσιακή νύφη της Ελλάδας