Μαρία Μπέη: «Ο Δημήτρης είναι τα χέρια κι εγώ το μυαλό»

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη φετινή σεζόν βρέθηκε την Παρασκευή (7/7) η Μαρία Μπέη.

Η νικήτρια του φετινού MasterChef και δεύτερη γυναίκα μετά τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη που κατακτάει τον τίτλο στον διαγωνισμό μίλησε για την εμπειρία που της άφησε το reality μαγειρικής του Star αλλά και τη ζωή μετά από αυτό.

«Καμία σχέση με την πρώτη φορά που πήγα στο MasterChef. Πήρα πάρα πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, ήταν σαν να πήρα το βραβείο ξανά και ξανά», δήλωσε αρχικά η Μαρία Μπέη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μπέη …👩🏻‍🍳 (@mariabay_official_)

«Μου έστελναν μηνύματα κορίτσια, επειδή είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι ότι έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και κόμπλεξ με διάφορα πράγματα πάνω μου. Πιστεύω ότι δεν είμαι μόνο εγώ, είναι πολύ όμορφο να το λες αυτό ανοιχτά στην τηλεόραση, γιατί δίνεις δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους», επισήμανε η νικήτρια του MasterChef.

«Βγαίνοντας από το MasterChef 4 είδα πράγματα σε μένα που δεν μου άρεσαν και γι’ αυτό δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Για μένα δεν είναι σημαντικό να είσαι μόνο καλός στη δουλειά σου, αλλά και καλός άνθρωπος», παραδέχτηκε η Μαρία Μπέη στη συνέχεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μπέη …👩🏻‍🍳 (@mariabay_official_)

«Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής, ο Δημήτρης (ο λόγος για τον σύντροφό της Δημήτρη Μπέλλο, τον οποίο γνωρίσαμε επίσης από τη διπλή του συμμετοχή στο MasterChef) μου έδωσε τον χώρο μου τη στιγμή της νίκης. Δεν με βλέπει ανταγωνιστικά και εάν στηρίζουμε ο ένας τον άλλο θα φτάσουμε μαζί πολύ ψηλά. Στη δουλειά ο Δημήτρης είναι τα χέρια κι εγώ το μυαλό, έτσι θα συνεχίσουμε», ανέφερε η Μαρία Μπέη για τη σχέση της με την αγαπημένο της επειδή κάνουν το ίδιο επάγγελμα.

Η νικήτρια του MasterChef μέσα στην μεγάλη της χαρά μετά το τέλος του διαγωνισμού, κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μία μεγάλη ατυχία με ένα πρόβλημα υγείας που είχε ξεκινήσει λίγο πριν τα τελευταία γυρίσματα. Η σοβαρής μορφής ωτίτιδα την ανάγκασε να κάνει και μία χειρουργική επέμβαση στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ενώ μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρέθηκε στην Τήνο για να εκπληρώσει ένα τάμα που προφανώς – χωρίς εκείνη να έχει δηλώσει κάτι σχετικό – είχε αφορμή αυτή την περιπέτεια με την υγεία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία Μπέη …👩🏻‍🍳 (@mariabay_official_)

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης με ειδική φαρμακευτική αγωγή και ένα νέο κύκλο εξετάσεων για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας της. Προς το παρόν όπως δήλωσε, δεν κάνει επαγγελματικά σχέδια και μελετά κάποιες προτάσεις που της έχουν γίνει: «Το καλοκαίρι αν θα ξεμπερδέψω με τα θεματάκια υγείας που έχω θα δουλέψω. Ήταν μαζί ψυχοσωματικά και αυτοάνοσα. Μου βγήκαν όλα λόγω του άγχους και της πίεσης».

Πανικός με την Μπέριλ ΜακΚίσικ: Τα… πέταξε όλα έξω και «τρέλανε» το Λας Βέγκας (pics)

Latest

Προκάλεσε πανικό η Φαίη Μαυραγάνη: Έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς στο φινάλε της εκπομπής