Μαρία Ανδρούτσου: «Διαλύει» κάθε φαντασία με το πιο αποκαλυπτικό της μπικίνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπορεί να επέστρεψε σαν «Ξανθίππη» μέσα από τις επαναλήψεις του «Πενήντα-Πενήντα» στο MEGA, η Μαρία Ανδρούτσου επιλέγει όμως αυτό το καλοκαίρι να το περνά κυρίως μακριά από την Αθήνα και τις υψηλές θερμοκρασίες του Ιουλίου.

Για αυτό και η γοητευτική ηθοποιός μοιράζεται στα social media ξεχωριστά στιγμιότυπα από τις θαλασσινές της εξορμήσεις με τους διαδικτυακούς της φίλους. Κάτι που έπραξε δηλαδή και το βράδυ της Δευτέρας σηκώνοντας… νέο κύμα καύσωνα με τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

Σε αυτήν, λοιπόν, η Μαρία Ανδρούτσου επιλέγει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο την θάλασσα και πρωταγωνιστεί το εντυπωσιακά αποκαλυπτικό της μαγιό!

«Τα καλοκαίρια της ζωής μου, τα καλοκαίρια των ονείρων μου» γράφει στη λεζάντα η Μαρία Ανδρούτσου και το προφίλ της κατακλύζεται μέσα σε λίγα λεπτά από τα θερμά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Η Μαρία Ανδρούτσου, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε περιγράψει πως έχασε 13 ολόκληρα κιλά σε 4 μήνες με βελονισμό, αφήνοντας οριστικά πίσω της την… ζουμπουρλούδικη τηλεοπτική Ξανθίππη του «Πενήντα-Πενήντα» που όλοι γνωρίσαμε.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», το 2014, μίλησε για τον τρόπο που κατάφερε να αδυνατήσει αλλά και για την ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

Με λιγότερα κιλά νιώθεις πιο ερωτική;

Το ίδιο ερωτική ένιωθα και πριν. Ο έρωτας είναι θέμα εσωτερικό, δεν μετριέται με κιλά. Ούτε λέμε πόσο κιλά ερωτευμένος είσαι! Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί.

Σε φλερτάρουν περισσότερο;

Δεν μπορώ να πω ότι είχα παράπονο. Ότι δεν με φλέρταραν, δηλαδή. Ο ερωτισμός εξαρτάται κυρίως από τη διάθεσή σου. Αν νιώθεις άσχημα όχι μόνο δεν σε πλησιάζουν αλλά ούτε καν σε κοιτάζουν. Ενώ αν αισθάνεσαι όμορφα, το νιώθεις, το εκπέμπεις και όλοι σε προσέχουν.

Παρασπονδίες στη δίαιτα κάνεις; Πώς αρχίζει μια «παχυντική» σου μέρα;

Μια παχυντική μέρα δεν ξεκινά ποτέ από το πρωί. Συνήθως οι κακές ιδέες μπαίνουν προς το μεσημεράκι. Ιδίως αν πάει κάτι στραβά. Και τότε είναι που λες «μήπως να φάω καμιά πίτσα; Ένα μπράουνις βρε αδελφέ;». Μετά συνεχίζεις το βράδυ με τυροπιτάκια, ένα ποτάκι, ένα κοκτέιλ, ένα παγωτό και δεν σταματάς με τίποτα αφού από… «αύριο έτσι κι αλλιώς αρχίζεις δίαιτα!».

Σακίρα: Ποζάρει με κόκκινο, σούπερ στενό φόρεμα και «δείχνει» στον Πικέ τι έχασε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Latest

Η Μαρία Ανδρούτσου διαλύει κάθε φαντασία με το πιο αποκαλυπτικό της μπικίνι