Σακίρα: Ποζάρει με κόκκινο, σούπερ στενό φόρεμα και «δείχνει» στον Πικέ τι έχασε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Σακίρα είναι πολύ ενεργή στα social media, ανεβάζοντας όμως κυρίως για τα επαγγελματικά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση ποζάρει αγκαλιά με την Καμίλα Καμπέγιο, φορώντας ένα σούπερ κοντό και στενό κόκκινο φόρεμα. Και όπως συνηθίζει, είναι εντυπωσιακή δείχνοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της και… υπενθυμίζοντας στον Πικέ τι είχε και τι έχασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Το… σίριαλ χωρισμού Σακίρα – Πικέ

Πάντως, από…τα τραγούδια εκδίκησης μέχρι τις μάγισσες σε φυσικό μέγεθος στα μπαλκόνια, το σίριαλ του χωρισμού της Σακίρα με τον Πικέ παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας εδώ και μήνες και υπόσχεται συναρπαστική συνέχεια.

Λάδι στη φωτιά είχε ρίξει και το τραγούδι της Κολομβιανής τραγουδίστριας σε συνεργασία με τον Αργεντινό DJ Bizarrap, όπου στοχεύει ξεκάθαρα τον πρώην ποδοσφαιριστή της «Μπαρτσελόνα» Ζεράρ Πικέ, καθώς και τη νέα του κοπέλα Κλάρα Κία Μάρτι, αλλά και τη μητέρα του. Η μελωδική «εκδίκηση» έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ως το ισπανόφωνο τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του YouTube.

Οι στίχοι της Σακίρα περιλαμβάνουν σκληρές επιθέσεις .«Περνάς πολύ χρόνο στο γυμναστήριο, αλλά ο εγκέφαλος σου χρειάζεται επίσης δουλειά». Η 45χρονη ποπ σταρ φαίνεται να αναφέρεται στη νέα κοπέλα του Πικέ, την Κλάρα Κία, η οποία είναι δώδεκα χρόνια νεότερή του. Η Κία είναι 23 ετών τώρα, αλλά φημολογείται ότι άρχισε να βγαίνει με τον Πικέ στα 22 της. Αυτό εξηγεί έναν από τους πιο «ζουμερούς» στίχους του τραγουδιού, όπου η Σακίρα τραγουδά ότι αξίζει «όσο δύο 22χρονες», προσθέτοντας: «Αντάλλαξες μία Ferrari με ένα [Renault] Twingo, ένα Rolex με ένα Casio».

Ο χωρισμός της Σακίρα και του Πικέ ήταν «δύσκολος» από την αρχή. Τον Ιούνιο του 2022 το ζευγάρι, που έχει δύο γιους, ανακοίνωσε οτι χωρίζει μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης. Την ίδια στιγμή η τραγουδίστρια βρέθηκε στο στόχαστρο για ισχυρισμούς ότι είχε διαπράξει φορολογική απάτη. Έκτοτε, κατηγορήθηκε για έξι κατηγορίες φορολογικής απάτης επειδή δεν πλήρωσε φόρο εισοδήματος 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τώρα ισχυρίζεται ότι ακόμη και αυτό…είναι λάθος του πρώην της. «Με άφησες με την πεθερά μου για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία», τραγουδά στο διάσημο πλέον τραγούδι.

Μαριάνα Βαρελά – Φαμπιόλα Βαλεντίν: Είναι ερωτευμένες και δεν το κρύβουν – Τα «καυτά» φιλιά στη Νέα Υόρκη (VIDEO & ΦΩΤΟ)

Μαρία Ανδρούτσου: «Διαλύει» κάθε φαντασία με το πιο αποκαλυπτικό της μπικίνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)