Μαύρο ρόδο spoiler: Ήρθε η ώρα να τα πουν στα ίσα

Το τελευταίο διάστημα, η Όλγα παρακολουθεί πως ο Πέτρος συμπεριφέρεται περίεργα. Τον βλέπει κολλημένο στην αδελφή της, όμως δε μπορεί να αντιδράσει. Εκείνος κρατά αποστάσεις και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στην Ελισάβετ. Η Όλγα και η Ελισάβετ θα έχουν έναν έντονο διάλογο. Η ετεροθαλής αδελφή της Ελισάβετ θα την επισκεφτεί στο μοναστήρι, θέλοντας να κάνουν μαζί μία σοβαρή συζήτηση.

Κατανοώντας πως η μάχη είναι χαμένη από την πλευρά του Πέτρου, η Όλγα βάζει πλώρη για την Ελισάβετ. Έτσι, την προσεγγίζει γλυκά και της ανακοινώνει πως ήρθε η ώρα να τα πουν στα ίσα. Η Όλγα δείχνει το καλό της πρόσωπο και αγκαλιάζει την Ελισάβετ, ζητώντας της βοήθεια. Της αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Πέτρο και πως τα συναισθήματά της για εκείνον φουντώνουν καθημερινά, όλο και περισσότερο.

Η Ελισάβετ παγώνει. Για πρώτη φορά, η αδελφή της ανοίγεται τόσο πολύ και της περιγράφει κάτι τόσο έντονο. Αυτό της δημιουργεί ακόμη περισσότερες τύψεις. Η Όλγα ζητά από τον αδελφή της βοήθεια, για να κλείσει στην αγκαλιά της τον νεαρό που της έχει κλέψει την καρδιά. “Όλα είναι θέλημα Θεού”, θα απαντήσει η μοναχή Ελισάβετ και θα φύγει από το πλευρό της, ντροπιασμένη. Αυτή η συζήτηση θα σταθεί η αφορμή για να απομακρυνθεί μια και καλή από τον “Πονηρό”.

Σασμός spoiler 2ος κύκλος: Βαγγέλης και Αστέρης αντιμέτωποι «Πώς τολμάς ρε;»

Σασμός 2ος κύκλος spoiler: Ατύχημα για Μαρίνα και Αντώνη … Ποιος θέλει να τους βγάλει από τη μέση;