Κόνι Μεταξά: Η απάντηση σε follower που μας άφησε άφωνους

Η γνωστή performer Κόνι Μεταξά έχει ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας με τους διαδικτυακούς φίλους της, και απαντά σε απορίες αλλά και επικριτικά σχόλια.Ένα μήνυμα στο Instagram ήταν αφορμή για να εκνευριστεί η Κόνι Μεταξά, ωστόσο είχε μία αφοπλιστική απάντηση. Η γνωστή performer το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους διαδικτυακούς φίλους της, απαντώντας στις απορίες τους…

Πρόσφατα, μία μερίδα από τους followers της τής ζήτησαν να τους δείξει πώς τακτοποιεί τη γκαρνταρόμπα της. Έτσι, η Κόνι Μεταξά έφτιαξε και μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο – ντουλάπα, αποκαλύπτοντας τα tips που εκείνη ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται πως ενόχλησε μία follower, καθώς της έκανε παρατήρηση για επίδειξη πλούτου σε μια εποχή που μερικοί άνθρωποι δεν έχουν δεύτερη αλλαξιά.

Η Κόνι Μεταξά ενοχλήθηκε από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου μηνύματος και τοποθετήθηκε δημόσια, γράφοντας:«Με αφορμή αυτό το μήνυμα, θέλω να πω ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους “celebrities” και “influencers” εγώ πολλές φορές δεν δείχνω πράγματα που κάνω γι’ αυτό το λόγο.

Αλλά σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο μήνυμα με προσβάλλει.

Γιατί; Γιατί η δουλειά μου έχει να κάνει με ρούχα. Θα έλεγες αυτό το πράγμα σε μία στιλίστρια ας πούμε;

Επίσης, κάποιος που παρακολουθεί αυτό το προφίλ ξέρει πως εσείς μου ζητάτε τέτοια βίντεο, και τα κάνω για να σας βοηθήσω με την τακτοποίηση και όχι για να “φλεξάρω” τον πλούτο μου.

Ίσα ίσα είμαι η μόνη στην Ελλάδα που σας λέει αλήθεια για το πόσο κοστίζουν αυτά που φοράει και από που τα αγοράζει… Κάπου όπα. Και πριν στείλεις μήνυμα κάνε πρώτα μία σκέψη», ανέφερε στο μήνυμά της η Κόνι Μεταξά.

MasterChef: Έντονος καυγάς μεταξύ Στέφανου και Τζιοβάνι video

Τόλης Βοσκόπουλος: Δικαιώθηκε στον Άρειο Πάγο – Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του