Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Συναντιούνται σε μέρη μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Δεν λένε να καταλαγιάσουν οι φήμες ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Απεναντίας, γίνονται όλο και πιο έντονες με τον πέρασμα των ημερών, αποδεικνύοντας -αν μη τι άλλο- την παροιμία «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, η αρχική «σπίθα» κοντεύει να εξελιχθεί σε… πυρκαγιά!

Παρά τη σιγήν ιχθύος που τηρεί για το θέμα η όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων και τους ισχυρισμούς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και πρώην συζύγου της Δέσποινας Βανδή ότι οι φωτογραφίες από την έξοδό τους σε γνωστό εστιατόριο στο Ψυχικό, τις οποίες έφερε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «Ciao», ήταν απλά το αποτέλεσμα μιας τυχαίας συνάντησης που είχαν εκεί οι δυο τους, κάποιοι μιλούν πλέον για «σχέση τριών μηνών».

Όπως προσθέτουν, η απροσδόκητη αποκάλυψή της έκανε τους δύο εμπλεκομένους να σαστίσουν, αφού αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελαν να συμβεί, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στη… φούρια τους να «μαζέψουν» τη φημολογία. Άλλωστε ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως μας έχει δείξει και στο παρελθόν, δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα που αφορά την προσωπική του ζωή, και την απέφευγε συστηματικά και την περίοδο του γάμου του με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, από την άλλη μεριά, έχει υπάρξει κι αυτή σε παρελθοντικό χρόνο εξαιρετικά φειδωλή σε δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τα προσωπικά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γοητευτικός πρώην άσος των γηπέδων και η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και anchorwoman έπειτα από εκείνο το βράδυ που τους τσάκωσαν να ….

χαριεντίζονται χαλαρά στο εστιατόριο των βορείων προαστίων έχουν εξαφανιστεί από… προσώπου showbiz, θέλοντας πιθανώς να κρατήσουν αποστάσεις από το κουτσομπολιό που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Όπως ακούγεται πάντως, συνεχίζουν να συναντιούνται σε μέρη όπου δεν συχνάζουν παπαράτσι, συνήθως συνοδευόμενοι από κοινές παρέες, ενώ κάποιες φορές πηγαίνουν και σε φιλικά σπίτια.

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη: Τρισευτυχισμένοι … Νέο μωρό στην οικογένειά τους!

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ισίδωρος και Μυρτάλη ξανά σε κόντρα για την διαθήκη!