«Κόλαφος» η Τζούλια Νόβα για τον Τροχό της Τύχης και τις ανήθικες προτάσεις: «Μου είχε πει να πλαγιάζω μαζί του για να πάρω εκπομπή» (vid)

Latest

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα συνάντησε την Τζούλια Νόβα, η οποία παραχώρησε μία εκπομπή εφ’ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στην καριέρα της και σε όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες στον Τροχό της Τύχης στις σεξουαλικές και προσβλητικές προτάσεις που έχει δεχθεί από ανθρώπους της τηλεόρασης, αλλά και για την προσωπική της ζωή και τον πρώην σύντροφό της.

Εξήγησε πως έχει περάσει αρκετά δύσκολα στο παρελθόν, διότι δεχόταν συμπεριφορές που την καταπίεζαν και επηρέαζαν την ψυχική της υγείας, και όσον αφορά στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική της ζωή, ωστόσο ποτέ δεν είπε «ναι» σε ανήθικες προτάσεις μόνο και μόνο για να πάρει μία εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάτησε το… κουμπί του πανικού για τους Μπακς

Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα για τον Τροχό της Τύχης και τις ανήθικες προτάσεις που δέχθηκε

«Έκανα πολλές φορές πίσω και μπορούσαν να με εκμεταλλευτούν παραπάνω. Αρκετές φορές έκλαψα στον Τροχό της Τύχης στα καμαρίνια. Υπήρξε φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Αισθανόμουν απόλυτη πίεση, μου ερχόταν να λιποθυμήσω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, προφανώς έπαθα κρίση πανικού», είπε αρχικά για την εκπομπή του STAR.

Για τον πρώην σύντροφό της, δήλωσε: «Ένιωθα καταπιεσμένη στην προηγουμένη σχέση μου, δεν με άφηνε να κάνω τίποτα, αλλά επιλογές είναι αυτές. Με τον πρώην σύντροφό μου είχαμε επικοινωνήσει μετά το περιστατικό που του συνέβη, αλλά μετά δεν ξαναμιλήσαμε».

Για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, ανέφερε έπειτα: «Έχω δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Ήταν 2-3 άτομα που ήθελαν να μου δώσουν εκπομπές, αλλά έπρεπε να κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω. Μου είπε ότι «μπορούμε να σου δώσουμε εκπομπή, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όλα αυτά θέλουν θυσίες, χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή». Δεν συμφωνώ, αλλά αυτό μου είπανε. Και ένας άλλος μου είχε πει να πλαγιάζω μαζί του για να πάρω εκπομπή».

Ανέκδοτο: Ο μαύρος και το τζίνι

Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της εκδίκησης του Αντρέα