Κοκκίνου, Χρηστίδου, Γερμανού και 7 ακόμη επώνυμες – Πόσα άλλαξαν με τα χρόνια οι διάσημες κυρίες

Οι αγαπημένες μας σταρ μεγάλωσαν και –κόντρα στα στερεότυπα–ομόρφυναν. Έτσι, μπορεί οι περισσότερες από αυτές να άλλαξαν δεκαετία, όμως από ό,τι φαίνεται κατάφεραν να διατηρήσουν αναλλοίωτη τη νεανικότητά τους, κάνοντας τον χρόνο φίλο τους. Εμείς, μέσα από μια μίνι αναδρομή στο τότε και στο τώρα, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς τους, που τις βοήθησαν να κρατηθούν φρέσκιες και λαμπερές μέχρι σήμερα!

Στη μηχανή του χρόνου
Ελένη Μενεγάκη (2013-2023)

H «ωραία» Ελένη της πρωινής ζώνης του 2013 σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα της παρουσιάστριας, που πλέον μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη. Κι αυτό γιατί παραμένει λαμπερή και απαστράπτουσα, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ γι’ αυτό. Η ίδια έχει δηλώσει ότι εμπιστεύεται τη ρετινόλη, που έχει ενσωματώσει στη ρουτίνα ομορφιάς της τα τελευταία χρόνια, επιλέγοντας προϊόντα φροντίδας με το συγκεκριμένο συστατικό. Ακόμα δεν παραλείπει την περιποίηση του λαιμού της, ενώ δεν πηγαίνει για ύπνο χωρίς να απλώσει μια ενισχυμένη κρέμα νύχτας.

Ζέτα Μακρυπούλια (2017-2023)

Η κατάξανθη TV persona γίνεται ολοένα και πιο όμορφη όσο περνούν τα χρόνια. Τα καλά της γονίδια όσο και η συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας της έχουν φροντίσει αρκετά γι’ αυτό. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» ακολουθεί ευλαβικά μια ρουτίνα ομορφιάς που της έχει συστήσει η αισθητικός της, εφαρμόζοντας σε καθαρό πρόσωπο τις κατάλληλες κρέμες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός της. Επίσης, όταν ταξιδεύει επιλέγει ξενοδοχεία με spa, για να μπορεί εύκολα να αφεθεί σε μια εξειδικευμένη θεραπεία προσώπου ή σώματος στον ελεύθερο χρόνο της.

Φαίη Σκορδά (2012-2023)

Με ιδιαίτερη αδυναμία στις κρέμες, τους ορούς αλλά και στα έλαια προσώπου, η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας» εξακολουθεί να είναι μία από τις όμορφες παρουσίες της μικρής οθόνης, που διατηρεί τη νεανικότητά της χωρίς να έχει αλλάξει στο παραμικρό. Η πολύ καλή ενυδάτωση και η συστηματική απολέπιση είναι οι βασικοί της «σύμμαχοι» σε αυτό. Με τη βοήθεια της απολέπισης, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας της, αφήνοντάς την λεία και απαλή, προκειμένου να υποδεχτεί την ενυδατική της, που δρα ακόμα καλύτερα.

Μπέττυ Μαγγίρα (2014-2023)

Όσο μεγαλώνει η μπριόζα παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φροντίζει ολοένα και περισσότερο την επιδερμίδα της – κι αυτό φαίνεται με την πρώτη ματιά! Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχουν μυστικά ομορφιάς, όμως φροντίζει καταρχάς τη διατροφή της, περιορίζοντας τη ζάχαρη και τα γλυκά, ενώ ακολουθεί μια τελετουργία περιποίησης με προϊόντα που προλαμβάνουν τα σημάδια του χρόνου, χωρίς φυσικά από αυτήν να λείπει η αντηλιακή προστασία. Έτσι, θωρακίζει το πρόσωπό της από κηλίδες και πανάδες και παραμένει νέα και δροσερή.

Κατερίνα Καινούργιου (2013-2023)

Την τελευταία δεκαετία, η εντυπωσιακή «Super Κατερίνα» είναι εμφανώς αλλαγμένη και μάλιστα προς το καλύτερο. H ίδια μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έχει «πειράξει» τα χείλη της -ουκ ολίγες φορές- ενώ έχει επέμβει και στο σχήμα της μύτης της. Ακόμα, κάνει αρκετές επισκέψεις στους ειδικούς, οι οποίοι της προτείνουν εξειδικευμένες θεραπείες, με φυσικά συστατικά, τα οποία χάρη στην ευεργετική τους δράση αντιμετωπίζουν τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα τής χαρίζουν μια νεανική και λαμπερή όψη.

Σμαράγδα Καρύδη (2009-2023)

Ξανθιά, καστανή ή κοκκινομάλλα, όπως τώρα, η ταλαντούχα ηθοποιός έχει μια υπέροχη επιδερμίδα χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια. Σημαντικό βήμα για την περιποίησή της είναι το καλό ντεμακιγιάζ, με το οποίο δηλώνει «μανιακή», ενώ απαραίτητος «σύμμαχός» της χειμώνα-καλοκαίρι είναι η αντηλιακή της κρέμα, που δεν αποχωρίζεται με τίποτα. Όσο για πιο στοχευμένες θεραπείες, δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα και εξελιγμένα treatments, όπως είναι οι ραδιοσυχνότητα και το fractional laser, που χαρίζουν σφριγηλό και νεανικό δέρμα.

Κατερίνα Καραβάτου (2007-2023)

Μπορεί η γλυκιά παρουσιάστρια του «My Style Rocks» να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όμως η ίδια, όπως άλλωστε έχει εξομολογηθεί, δεν καταφεύγει σε υπερβολές για να το πετύχει. Έτσι, έχοντας παραδεχτεί ότι δεν έχει κάνει ποτέ botox –για ιατρικούς λόγους– ακολουθεί ευλαβικά μια συγκεκριμένη ιεροτελεστία φροντίδας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες κρέμες, πίνει πολύ νερό και κοιμάται αρκετές ώρες.

Σίσσυ Χρηστίδου (2006-2013)

Το πέρασμα του χρόνου δεν φοβίζει την παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!» αφού τα σημάδια του είναι σχεδόν αόρατα πάνω της. Η ίδια, μάλιστα, στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι της αρέσει να μεγαλώνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αφήνει τα πάντα στην τύχη τους. Έτσι προτιμά εξειδικευμένες κρέμες, που διατηρούν το πρόσωπό της φρέσκο και νεανικό, ενώ κάθε φορά που χρησιμοποιεί μια μάσκα ομορφιάς ολοκληρώνει την περιποίησή της με ένα έλαιο για θρέψη, λόγω της ξηρής της επιδερμίδας. Επιπλέον, εμπιστεύεται τον δερματολόγο της, που της προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες για έξτρα φρεσκάδα.

Ναταλία Γερμανού (2013-2023)

Αναλλοίωτη στον χρόνο, η δημοφιλής παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται!» προσέχει τη διατροφή της αλλά και την ιεροτελεστία φροντίδας της. Πώς το κάνει αυτό; Επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, που θα αντιμετωπίσουν δραστικά τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα της, αφήνοντάς την νεανική και λαμπερή. Ένα από τα αγαπημένα της beauty tip είναι να γεμίζει τον νιπτήρα με παγάκια και να βυθίζει εκεί το πρόσωπό της, χαρίζοντας του… μια στιγμιαία φρεσκάδα!

Έλλη Κοκκίνου (2007-2023)

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, χωρίς ατασθαλίες, η κατανάλωση αρκετών λίτρων νερού τη μέρα και ο ποιοτικός ύπνος αποτελούν μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της καλλίγραμμης τραγουδίστριας, που τη βοηθούν να διατηρείται πάντα fit και λαμπερή εκ των έσω! Σε όλα αυτά πρόσθεσε τον καλό καθαρισμό της επιδερμίδας της, πρωί και βράδυ, αλλά και τη σωστή ενυδάτωση. Τέλος, αυτό που κάνει πριν κοιμηθεί –από νεαρή ηλικία– είναι να εφαρμόζει παγωμένο νερό ή ένα παγάκι στο πρόσωπό της, διατηρώντας το έτσι σφριγηλό και ελαστικό.

Πηγή: youweekly.gr

«Eρωτεύτηκε» ο σκηνοθέτης του Survivor – Ούτε Μαριαλένα, ούτε Στέλλα -Αποκαλυπτικό πλάνο στην Εύη! (BINTEO)

Κιμ Καρντάσιαν: Έτσι ήταν πριν από τις πλαστικές – Η μεγάλη αλλαγή