Τρέξτε: Mάθαμε πού θα είναι το μαγαζί της Τούνη στην Αθήνα (ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ + ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιωάννα Τούνη ανοίγει το πρώτο της μαγαζί στην Αθήνα και επέλεξε ένα δήμο στα δυτικά προάστια για να δραστηριοποιηθεί οικονομικά.

Πρόφατα είδαμε ένα βίντεο στo TikTok με την Ιωάννα Τούνη να αναφέρεται με υπερηφάνεια στους κόπους της και στα επιτεύγματα της. Πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της και τη δείχνει να πίνει ένα ρόφημα από την κούπα της, έγραψε: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Όπως είναι λογικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από το συγκεκριμένο post, με ορισμένους χρήστες να παίρνουν το μέρος της και να την χειροκροτούν και άλλους να σχολιάζουν σαρκαστικά την ανάρτηση. Λίγες ημέρες αργότερα, έγινε γνωστή μέσα από το TikTok η είδηση ότι ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Αθήνα. Η Bubblegun, εταιρεία με γυναικεία ρούχα, την οποία ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια η Ιωάννα Τούνη και σήμερα – σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Humble – αποφέρει στην influencer και επιχειρηματία μηνιαία καθαρά έσοδα που φτάνουν τα 20.000-25.000 ευρώ, ετοιμάζεται για το μεγάλο της βήμα.

@j.touni Δεν θα τσιρίξω🥹 Ααααααααααα! #fyp #foryou #bubblegungirl #bubblegun #jtouni #touni #viral ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ 🙏🏼🙏🏼 @Bubblegun @Stela Passari ♬ оригинальный звук – scar1exa

Η Τούνη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της, στο οποίο βρίσκεται έξω από το ολοκαίνουργιο κατάστημά της στην Αθήνα και προετοιμάσε το κοινό της γι’ αυτό που θα ακολουθήσει. «Η ψυχολογία μου που επιτέλους ανοίγουμε Bubblegun στην Αθήνα», έγραψε πάνω στο βίντεο, το οποίο γρήγορα έφτασε το σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές. Το ερώτημα όλων, βέβαια, ήταν ένα.

«Πού θα βρίσκεται αυτό το κατάστημα;». Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι η Ιωάννα Τούνη δεν διάλεξε κάποιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ή ένα στενό του Κολωνακίου για την επιχείρησή της. Μιας και τα ρούχα της απευθύνονται σε πιο νεανικό κόσμο και η τιμή τους είναι αρκετά πιο οικονομική από άλλα γνωστά brands, είπε να στοχεύσει στα προάστια και πιο συγκεκριμένα στα δυτικά.

Εμείς εντοπίσαμε το νέο της κατάστημα σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, αρκετά κοντά στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο δύο φορές νικητής του Survivor και πρόσφατα εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, Σάκης Κατσούλης. Φαίνεται ότι το Περιστέρι αποκτά το δικό του μαγνήτη των celebrities, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν οικονομικά στον δήμο των δυτικών προαστίων.

Μένει να δούμε τώρα αν η Τούνη θα έχει και στην πρωτευουσιάνικη βιτρίνα της κάποιο ομοίωμά της, όπως ακριβώς συμβαίνει με το κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή gazzetta.gr

dessou.gr

Ελένη Φιλίππα για “Κωνσταντίνου και Ελένης” – «Αν συνεχιζόταν για τρίτη χρονιά, θα αγόραζα και σπίτι»

Logo

Ανέκδοτο με σexομαvή: Η εξομολόγηση στον Πάτερ της Ενορίας