Τάκης Σαγιώρ: «Πού να ξέρω ότι ήταν 15 χρονών – Τα φτιάξαμε και έμεινε έγκυος!» – Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα (VIDEO)

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Τάκης Σαγιώρ. Ο γνωστός χορευτής μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή.

Ο Τάκης Σαγιώρ έχει κάνει -όπως μόνος του έχει δηλώσει στον παρελθόν- 3,5 γάμους. Ανάμεσά τους θα βρισκόταν η Μαίρη Λίντα, αλλά χώρισαν μία εβδομάδα πριν παντρευτούν.

«Βγαίναμε μαζί. “Αφού βγαίνουμε κάθε βράδυ, δεν μένουμε μαζί κιόλας;” μου είπε. “Δεν τα φτιάχνουμε;” της απάντησα. Κάναμε πλάκα, έτσι τα φτιάξαμε, έτσι ενωθήκαμε. Μείναμε μαζί 7 χρόνια» είπε.

Ο Τάκης Σαγιώρ αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της Μαίρης Λίντα με την κόρη της: «Η κόρη της είναι ένας άγγελος. Η Μαίρη Λίντα την αγαπούσε αλλά ήταν η μάνα η πλούσια, η σταρ, που της μεγαλώνουν το παιδί και αυτό τη Βάλια την είχε… δεν μπορούσε να επιβληθεί».

Γιατί δεν παντρεύτηκαν τελικά; Ο ίδιος απάντησε: «Όταν εγώ έπαιρνα 100.000 δραχμές μεροκάματο, η Μαίρη Λίντα έπαιρνε ένα εκατομμύριο δραχμές την ημέρα. Τέτοιες διαφορές είχαμε. Μιλάμε για τρελά λεφτά και πάντα ήταν χωρίς μία. Ανακάλυψα ότι της αρέσει το χαρτάκι, ήταν και large με τους φίλους και τις φίλες της. Εγώ δεν μπορούσα να τη συμμαζέψω, είμαι φοβιτσιάρης και κομπλεξικός. Δεν μαζευόταν τόσο πολύ και χωρίσαμε».

Ο Τάκης Σαγιώρ περιέγραψε στη συνέχεια πώς έγινε πατέρας στην ηλικία των 22 χρονών. Η μάνα του παιδιού του, η οποία στη συνέχεια έγινε σύζυγός του του είχε κρύψει ότι ήταν 15 χρονών.

«Στα 22 μου χρόνια τα έφτιαξα με ένα κοριτσάκι το οποίο ήταν 15 χρονών αλλά ήταν 1.75 με το στήθος εκεί, πού να ξέρω ότι ήταν τόσο χρονών. Πού να ξέρω; Μου είπε ότι ήταν 18. Τα φτιάξαμε και έμεινε έγκυος. Δεν ήξερα ότι ήταν 15 χρονών, όταν είσαι 22 χρονών δεν ρωτάς. Μου είπε τότε ο Γιάνναρος να της δώσουμε χρήματα να πάει να το πετάξει το παιδί . Αυτός το πρότεινε, προς Θεού και είμαι εναντίον όλων αυτών. Κρατήσαμε και τα παιδιά, κρατήσαμε και το παιδί» δήλωσε.

Ο Τάκης Σαγιώρ έμαθε την αλήθεια στην Αστυνομία: «Άρχισε να φαίνεται η κοιλιά της και τότε η μάνα της ήρθε και με πήγε στην Ασφάλεια. Εκεί έμαθα ότι ήταν ανήλικη. Πρότεινα να παντρευτούμε. Μείναμε παντρεμένοι μέχρι που γέννησε, μετά σηκώθηκε και έφυγε. Έμεινα μόνος με ένα μωράκι. Η μητέρα μου το πήρε και πήγαν να ζήσουν στην Κέρκυρα, τους έστελνα λεφτά».

Δύο χρόνια μετά γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, τη Λουίζα Μελίντα: «Το παιδί τότε ήταν 2 χρονών. Θέλαμε να παντρευτούμε με τη Μελίντα και έψαχνα να βρω την άλλη για να πάρω διαζύγιο. Τη βρήκα τυχαία, ήταν έγκυος από έναν αμερικανό. Το θέλαμε και οι δύο το διαζύγιο, βγήκε εις βάρος μου. Δεν ξέρω μετά τι έπαθε, ζήλεψε, έκανε δικαστήρια από εδώ και από εκεί και πήρε το παιδί μας στην Αμερική, Την απομόνωσε την κόρη μου από μένα».

Η κόρη του βέβαια επέστρεψε κοντά μετά από μερικά χρόνια: «Όταν ήταν 16 χρονών είπε στη μαμά της ότι δεν θα σπουδάσει Αμερική και ότι θα έρθει στην Ελλάδα στον πατέρα της. Έχει τον χαρακτήρα μου ακριβώς, δεν σήκωνε κουβέντα. Μου την έστειλε η μαμά της στα 16 της χρόνια. Όταν πήγα στο αεροδρόμιο να την πάρουμε μαζί με την αδερφή μου, κρατούσαμε πλακάτ για να μας αναγνωρίσει».

# Τάκης Σαγιώρ

dessou.gr

Latest

Μίλησε και τον «τακτοποίnσε»: H Μαριώ έβαλε στη θέσn του τoν Light που αποκάλεσε την ρεμπέτικη μουσική «απoλίθωμα» (Video)

Κορυφαίο ανέκδοτο με Ελληνάρα: Ο Γερμανός, ο Γάλλος, ο Άγγλος και ο Έλληνας