Η ώρα του μαγιό: Τα μυστικά 12 επώνυμων Ελληνίδων για το πως να αποκτήσεις σώμα παραλίας (pics)

Latest

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις, αφού ο άστατος καιρός φαίνεται πως σου κάνει το χατίρι, για να καταφέρεις να μπεις στο μαγιό σου και να αποκτήσεις το bikini body των ονείρων σου όσο ακόμα είναι καιρός. Πάρε παράδειγμα από τις αγαπημένες μας σταρ που δεν χάνουν χρόνο και ήδη έχουν ξεκινήσει γυμναστικές, διατροφές, κάνουν πίλινγκ, μασάζ και πίνουν αποτοξινωτικά ποτά, βελτιώνοντας το κορμί τους και θαυμάζοντας στον καθρέφτη το σούπερ σέξι μπικίνι τους αλλά και τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτουν.

Τσέκαρε, λοιπόν, μαζί με το YOU όλες τις συμβουλές τους, διάβασε τα tips και τα diet μυστικά τους και δοκίμασε να τα εφαρμόσεις, αφού και απλά είναι και εύκολα και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον… πολυπόθητο στόχο σου, για σώμα… παραλίας που θα κλέψει τα βλέμματα.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του “Super Κατερίνα” στον Alpha μπορεί να μην έχει να κάνει και πολλά με το κορμί της, αφού διαθέτει ιδανικό βάρος και καλή γράμμωση, ωστόσο φροντίζει να διατηρεί τις γραμμές της ποντάροντας σε μια συνταγή της γιαγιάς της: Ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί με άδειο στομάχι για να λιώσουν οι τοξίνες και να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μόλις λίγων μηνών μανούλα, έχει ήδη επανέρθει στα κιλά της και το σώμα της μοιάζει ακριβώς ίδιο με τον προ εγκυμοσύνης καιρό. Κι αν σου φαίνεται απίθανο πώς τα κατάφερε τόσο γρήγορα, η ίδια έχει το δικό της μυστικό ή καλύτερα μια συνήθεια που απέκτησε στην εποχή της καραντίνας: Ασκήσου όσο μπορείς στη φύση. Κάνε περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σου. Όταν φτιάχνει η διάθεσή μας… καίγεται και το λίπος!

Φαίη Σκορδά

Από τα ωραιότερα κορμιά της TV, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει άριστο γονίδιο και ποτέ της δεν έχει ασχοληθεί με διατροφές, στερήσεις και ειδικές δίαιτες – όχι επισταμένως τουλάχιστον. Για να διατηρηθεί στα 58 κιλά πάνω-κάτω αυτό που κάνει καθημερινά είναι να λέει “όχι” στο αλάτι και να νοστιμίζει τα φαγητά της με αρκετά μυρωδικά, σκόρδο, λεμόνι και βότανα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Είπε… “Ρουκ Ζουκ” και τα κιλά έφυγαν ως διά μαγείας από πάνω της πριν από μερικά χρόνια. Δέκα στον αριθμό, με την ίδια να απολαμβάνει πλέον ένα καλλίγραμμο κορμί. Οι δίαιτες αποτελούν για εκείνη παρελθόν, φροντίζοντας, ωστόσο, να μην παρεκτρέπεται διατροφικά, επιλέγοντας υγιεινά προϊόντα στα πιάτα της. Μάλιστα, φροντίζει να βάζει αρκετό κύμινο στις συνταγές της, που διεγείρει αθροιστικά την απώλεια βάρους.

Ελένη Φουρέιρα

Νεόκοπη μανούλα και η Ελένη αλλά… κορμάρα ταυτόχρονα, αφού ένα σοκ το πάθαμε όλοι όταν την είδαμε με κορμάκια και μπουστάκια στην πρόσφατη συναυλία της. Τι σημαίνει αυτό; Η τραγουδίστρια έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της συνεχίζοντας να τρώει όπως και πριν – τα πάντα, δηλαδή, αλλά σε μικρές ποσότητες, προσέχοντας μόνο το βραδινό της, που δεν περιέχει ποτέ τηγανητά ή γλυκά!

Μαρία Κορινθίου

Εδώ και έναν χρόνο το γλυκύτατο Μαράκι έγινε άλλος άνθρωπος, αφού έχασε όλα τα παραπανίσια κιλά που της… φόρτωσε η καραντίνα. Με ειδική διατροφή και άσκηση απολαμβάνει πλέον ένα σούπερ juicy και τραβηχτικό κορμί, που αναδεικνύει με θηλυκά ρούχα και αποκαλυπτικά μαγιό. Μάλιστα, το tip που ακολουθεί καθόλου δεν την χαλάει – το αντίθετο: Κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες, αφού η έλλειψη ύπνου εμποδίζει τη λειτουργία του μεταβολισμού και αποτελεί τροχοπέδη στην απώλεια βάρους.

Χριστίνα Μπόμπα

Κλείνει το καλοκαίρι δύο χρόνια ως μαμά και δεν διστάζει να εξομολογηθεί πως δυσκολεύτηκε πολύ να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, που, μάλιστα, ήταν αρκετά. Σύμμαχοί της το καλό DNA αλλά και η αγάπη της στη γυμναστική, που την “πούσαραν” τόσο… όσο για να πετύχει τον στόχο της. Η ίδια το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει το ποτήρι της καθημερινά με τσάι matcha και το πιάτο της με αμύγδαλα. Ο λόγος; Τα αντιοξειδωτικά και ο κορεσμός αντίστοιχα λειτουργούν υπέρ της.

Έλλη Κοκκίνου

Όσο μεγαλώνει, ομορφαίνει είναι η φράση που ταιριάζει γάντι στην όμορφη τραγουδίστρια, που το κορμί της ζηλεύουν πολλές 25άρες – και όχι μόνο. Εκείνη μπορεί να έχει κάνει εξαντλητικές δίαιτες και άπειρες ώρες γυμναστική, ωστόσο πλέον φροντίζει να τρέφεται υγιεινά και να κάνει την αγαπημένη της προπόνηση χωρίς υπερβολές. Πλέον γεμίζει το ψυγείο της με ό,τι πιο θρεπτικό για τον οργανισμό της, αποφεύγοντας διά ροπάλου παντός είδους σνακ εμπορίου, αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά, που κάνουν κατακρατήσεις.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η γράμμωσή της έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση και οι “πέτρα” κοιλιακοί της… ζηλεύονται από όλους. Η κούκλα τραγουδίστρια δεν προσέχει για να έχει, αφού τα “λιώνει” όλα με την εξαντλητική γυμναστική που κάνει καθημερινά. Λάτρης όλων των σπορ, δεν σταματά να αθλείται, διατηρώντας τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση, φροντίζοντας να παίρνει τη σωστή ενέργεια με ένα “βασιλικό” πρωινό, που περιλαμβάνει από τοστ και φρούτα, μέχρι ομελέτα και… μακαρόνια! Αν δεν είσαι αθλήτρια, μην το δοκιμάσεις!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στα καλύτερά της είναι φέτος η παρουσιάστρια του “Happy day”, αφού έχει επανέλθει στα 56 κιλά, αυτά που είχε πριν από τις τρεις εγκυμοσύνες της. Παρόλο που είναι “λιχούδα” και δοκιμάζει τα πάντα, φροντίζει να τρώει το αργότερο μέχρι τις 7 το απόγευμα μαζί με τα παιδιά της και ποτέ μετά τις 9. Έχει δεν αποθηκεύει λίπος, ενώ οι pilates που ξεκίνησε τη βοήθησαν στην γράμμωση και στην απώλεια πόντων.

Ήβη Αδάμου

Από τις πιο όμορφες παρουσίες πάνω στην πίστα, η τραγουδίστρια καταναλώνει αρκετή ενέργεια με τις performances, κοινώς… χύνει πολύ ιδρώτα χορεύοντας και τραγουδώντας. Αν και από μικρή ηλικία ήταν ένα αδύνατο παιδί, στην εφηβεία της έγινε λίγο πιο… ζουμπουρλούδικη, φροντίζοντας, πάντως, μετά τη γέννηση της κόρης της να… στεγνώσει εντελώς. Πώς; Σαλάτες και ψητά έχουν την τιμητική τους στο τραπέζι της, ενώ δεν τρώει ποτέ ψωμί με τα φαγητά της.

Δανάη Παππά

Η καθημερινή προπόνηση σε μικρή ηλικία λόγω της ενασχόλησής της με το μπαλέτο βοήθησαν το σώμα της να… θυμάται. Έτσι η ηθοποιός του “Σασμού” δεν αντιμετωπίζει θέματα με επιπλέον κιλά -ούτε αντιμετώπιζε ποτέ-, απλώς επιθυμεί να παραμένει σε φόρμα είτε συνεχίζοντας να χορεύει στο σπίτι είτε μαγειρεύοντας υγιεινά, με έμφαση στη μεσογειακή, μαμαδίστικη κουζίνα. Αποτέλεσμα; Απολαμβάνει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

Πηγή: Youweekly.gr

Latest

Μίλησε ανοιχτά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω σαν στόχο να…» – Η αποκάλυψη για την συντήρηση ωαρίων

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γυμνή, στο κρεβάτι, με τη μασέρ να την τρίβει – Πλάνα που λίγοι αντέχουν (ΦΩΤΟ)