Κατερίνα Λάσπα: Χαλάρωση και πρώτα μπάνια στη Σέριφο (pic)

Το καλοκαίρι πλησιάζει σιγά σιγά και ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Από τις πρώτες φωτογραφίες στα social της showviz με μαγιό και της Κατερίνας Λάσπα.

Η απόδραση στη Σέριφο

Η ίδια απολαμβάνει στη Σέριφο στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και μας χαρίζει μι απίθανη φωτογραφία της με λευκό ολόσωμο μαγιό.

H Κατερίνα Λάσπα με την άψογη σιλουέτα

«Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα «τούμπανα». Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, ενώ μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και την συχνότητα. Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά «σβήνω» τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δυο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι. Νομίζω ότι δεν θα πάψω με έναν τρόπο πάντα να είμαι αθλήτρια.

Τα βάρη είναι η βασική μου προπόνηση ενδυνάμωσης και συντήρησης. Με το πρόσωπό μου είμαι αμελής. Απλό καθαριρισμό και ενυδάτωση. Μετά τα 30 σταδιακά αλλάζουν όλα, χρειάζεται άλλη μεθοδικότητα.», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της αναφορικά με τη διατροφή της και πώς διατηρεί τη σιλουέτα της!

Σάρον Στόουν: «Είσαι είδωλο» της γράφουν για τη φωτογραφία με το μπικίνι στα 65 (pics)

Γιώργος Λέντζας: «Πέρασα κατάθλιψη αμέσως μετά το World Party» (VIDEO)