Κατερίνα Καινούργιου: Η σχέση της με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μετά την αποχώρησή του από την εκπομπή της

Η Κατερίνα Καινούργιου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη μέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο που παρουσιάζει, στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικές χρονιές, δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Πριν κοιμηθώ μπαίνω και διαβάζω τι συμβαίνει στην επικαιρότητα και σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα. Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε. Υπήρχαν φορές το καλοκαίρι [που ήθελα να έχουμε εκπομπή για να ακουστεί η γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου, να δείξουμε την οργή, τη θλίψη ή και τη χαρά μας, να επιβραβεύσουμε κάποια περιστατικά», είπε στην αρχή η Κατερίνα Καινούργιου.

Για τις αλλαγές στο “Super Κατερίνα” και τα πρόσωπα είπε: «Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται».

H Αθηνά Ευμορφιάδη σε αποκαλυπτικές πόζες

Latest

Γιώργος Δασκαλάκης: «Ακολουθούν δύσκολες εβδομάδες δίνοντας τη μάχη με το Θηρίο! Θέλει να μου τη κάνει γυριστή αλλά έχει βρει δύσκολο αντίπαλο» – Δύναμη ψυχής για τον αγώνα του με τον καρκίνο