Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση on air – Γιατί εκνευρίστηκε η παρουσιάστρια;

Το κλίμα στο «Super Kατερίνα» άλλαξε, όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας

Ένταση επικράτησε σήμερα, Τετάρτη 13/4, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν η συζήτηση στράφηκε στην υπόθεση φρίκη της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κριθεί προφυλακιστέα και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη πως σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην κατάθεση του κ. Ανδρέα Ηλιάδη, του εντατικολόγου «φύλακα αγγέλου» της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως κάτι ειπώθηκε από τους συνεργάτες της στο ακουστικό.

«Παρακολουθούσα χθες, αν δεν κάνω λάθος στο δελτίο ειδήσεων του Mega, που είχε πει πως του είχε κάνει εντύπωση όταν οι δυο γονείς μπήκαν στο γραφείο του και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος ρώτησε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας…» σημείωσε αρχικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Aμέσως μετά, πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «Μπορεί να το παίξαμε κι εμείς, αλλά αυτό το συγκεκριμένο το είδα αλλού… Ρε παιδιά, μη με γειώνετε όλη την ώρα. Σας παρακαλώ, όλη την ώρα με αμφισβητείτε… και πάνω και εδώ. Έλα βρε, Χρίσλα, κάντο εσύ…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Υπόθεση Πάτρας: Τι ισχυρίζεται η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα που έκανε τη νεκροψία στη Μαλένα;

Μαρία Αντωνά: Ενοχλημένη από την απρεπή φράση του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη, στο Survivor