Κατερίνα Καινούργιου: «Ρίχνει τα καρφιά της» για όσους δεν ήθελαν να τη φωτογραφίσουν, όταν πρωτοξεκίνησε

Για δύο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους κάνει λόγο η παρουσιάστρια του ALPHA

Στο «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης 27/4, η συζήτησε επικεντρώθηκε στο «Greece’s Next Top Model». Το σίγουρο είναι πως από το ριάλιτι μοντέλων του STAR δεν θα λείπει η Βίκυ Καγιά και πως ένας από τους τέσσερις κριτές θα είναι ο Γιώργος Καράβας. Υποψήφιος για την κριτική επιτροπή είναι ο καταξιωμένος φωτογράφος Θανάση Κρίκης, τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου -όπως ανέφερε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της- γνωρίζει και έχει συνεργαστεί μαζί του.

Όταν, λοιπόν, αναφέρθηκε το όνομα του Θανάση Κρίκη ως υποψήφιου για την κριτική επιτροπή του GNTM, η παρουσιάστρια «κάρφωσε» δύο Ελληνίδες φωτογράφους, οι οποίες στην αρχή της καριέρας της δεν ήθελαν να τη φωτογραφίσουν.

«Όταν ξεκίνησα, υπήρχαν φωτογράφοι – εγώ έκανα κάτι καμπάνιες τότε με γνωστή εταιρεία ρούχων – και έλεγαν: “Εμείς με την Καινούργιου; Δεν τη φωτογραφίζουμε”. Δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες, πολύ υποτιμητικά. Τώρα με παρακαλούν για να με φωτογραφίσουν, αλλά δεν τις θέλω εγώ.

Κι όταν είχαν πει στο Θανάση (Κρίκη) ότι είναι μία κοπέλα που θα κάνει μία καμπάνια και θα ξεκινήσει στην τηλεόραση, λέει “με μεγάλη μου χαρά!”. Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αναλάβει φωτογραφίσεις για σπουδαίους οίκους, έχει εξαιρετικό χιούμορ, ατάκα και είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κατονομάζει τις δύο Ελληνίδες φωτογράφους και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Θανάση Κρίκη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πηνελόπη και Μελέτης έρχονται ξανά κοντά;

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η επιστολή για κακοποιητική συμπεριφορά που έγραψε προς το ΣΕΗ και δεν την έστειλε ποτέ – «Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο»