Κάρολος σε Χάρι: “Μην φέρεις μαζί σου τη Μέγκαν – Είναι ανεπιθύμητη” … Γιατί ο Κάρολος δεν ήθελε με τίποτα να ταξιδέψει η Μέγκαν στη Σκωτία

Ήταν ακόμη μια αφορμή για ένα νέο επεισόδιο στο οικογενειακό δράμα με τίτλο Megexit, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα DailyMail, στο επίκεντρο του οποίου βρέθηκε και πάλι ο “αντάρτης” πρίγκιπας Χάρι.

Όπως είναι γνωστό, ο Χάρι έφτασε τελευταίος και έφυγε πρώτος. Πέρασε μόνο 12 ώρες στο Κάστρο και δεν πρόλαβε ζωντανή τη γιαγιά του καθώς η ώρα άφιξής του ήταν μιάμιση ώρα μετά την επίσημη αναγγελία του θανάτου της.

Το πρωί της Παραασκευής, ήταν ο πρώτος που πήρε το αεροπλάνο, μόνος του, για το Λονδίνο ώστε να επιστρέψει στη βρετανική κατοικία της οικογένειάς του, στο Frogmore Cottage στο Ουίνσδορ, εκεί όπου είχε μείνει να τον περιμένει η Μέγκαν.

Σημειώνεται, ότι αμέσως έγινε γνωστό ότι η Κέιτ δεν θα μετέβαινε στη Σκωτία.

Κατά σατανική σύμπτωση, τα “αγκάθια” της βασιλικής οικογένειας, Χάρι και Μέγκαν, βρίσκονταν ούτως ή άλλως στο Λονδίνο για να παραβρεθούν σε μια εκδήλωση. Ο Χάρι ξεκίνησε αμέσως για τη Σκωτία για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του γιαγιάς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μέγκαν.

Τότε όμως είναι που ο Κάρολος “είπε στον Πρίγκιπα Χάρι να ΜΗΝ φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει την ετοιμοθάνατη Βασίλισσα”.

Ακολούθησε μισή ώρα εντονότατων συζητήσεων που πυροδοτήθηκαν όταν “κατάπληκτοι” συνεργάτες του Κάρολου άκουσαν από τα μέσα ενημέρωσης ότι οι δύο Σάσεξ ετοιμάζονταν για τη Σκωτία.

Αρκετά, αργότερα διευκρινίστηκε ότι ο Χάρι θα ταξίδευε μόνος.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στα παρασκήνια του Παλατιού και μάλιστα σε στιγμές μεγάλης έντασης, καθώς η Ελισάβετ περνούσε τις τελευταίες της ώρες.

Η Κέιτ ήξερε τι πρέπει να κάνει
Βρετανικά ΜΜΕ αναφερόμενα στη στάση της Κέιτ, σημειώνουν ότι για τη σύζυγο του Γουίλιαμ εξαρχής, δεν τέθηκε ζήτημα μετάβασης της στο Μπαλμόραλ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρωτόκολλο θέλει το ζευγάρι για πάντα μαζί … Δίπλα της θα ταφεί και ο Φίλιππος

Aντιγόνη Κουλουκάκου: Γυμνή με κόκκινο κραγιόν η Ιουλία από τη «Γη της Ελιάς»