Κάλαμος Αττικής: Κάτοικοι καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή των ΑΓ. Αποστόλων και αδιαφορία της δημοτικής αρχής

kalamos-attikis:-katoikoi-katangelloun-sovara-provlimata-stin-periochi-ton-ag.-apostolon-kai-adiaforia-tis-dimotikis-archis

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στους Αγίους Αποστόλους στον Κάλαμο Αττικής. Συγκεκριμένα μετά από τηλεφωνική καταγγελία από κατοίκους και από το σύλλογο του Αγίου Ανδρέα των Αγίων Αποστόλων στο Antonio News Web TV η δημοσιογράφος κατέγραψε επί τόπου τα προβλήματα με την κάμερα της και μίλησε και με κατοίκους της περιοχής.

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα είναι τα νερά τα οποία έχουν καταστρέψει το δρόμο και τα σπίτια των κατοίκων με αποτέλεσμα έχουν φτάσει σε σημείο να μην μπορούνε να μπουν μέσα στα σπίτια τους οι κάτοικοι, να γίνονται ζημιές στα αυτοκίνητά τους, να πέφτουν, να “σκοτώνονται”

Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο, όπως εξηγεί η δημοσιογράφος, και όλα αυτά εξαιτίας μίας γεώτρησης σε ένα κτήμα.  Τα νερά από τη γεώτρηση αυτή θα έπρεπε ο δήμος και όλη η δημοτική αρχή να φροντίσει αντί να καταλήγουν στο δρόμο να κατευθυνόντουσαν προς το ρέμα.

ΠΑΟΚ – Αστέρα Τρίπολης : Ο αγώνας Live

spiti-me-to-mega:-rokarei-me-to-ela-i-eleonora-zouganeli-sti-skini

Σπίτι με το MEGA: Ροκάρει με το Έλα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή