House of Fame Spoiler 15/5: Η Βένια Καραγιαννίδου στον τελικό

house-of-fame-spoiler-(15/05):-i-venia-karagiannidou-ston-teliko

Νέες εξελίξεις έρχονται στην ακαδημία του House of Fame. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι μιας και ο διαγωνισμός φτάνει στο τέλος του. Το μουσικό ριάλιτι σε δύο βδομάδες θα ολοκληρωθεί και με τον μεγάλο τελικό θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή του House of Fame.

Οι αλλαγές είναι ότι οι σπουδαστές της ακαδημίας δεν θα έχουν πια δικαίωμα ψήφου. Ως εκ τούτου σταματά και η αφαίρεση των τεσσάρων βαθμών από την βαθμολογία που θα θέσει η κριτική επιτροπή.

Αναμένουμε με αγωνία τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον νικητή του μουσικού ριάλιτι. Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του House of Fame.

Βάσει του νέου κανονισμού του παιχνιδιού η κριτική επιτροπή είχε να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Να στείλει έναν παίκτη απευθείας στον τελικό χωρίς να τεθεί ο ίδιος σε διαδικασία ψηφοφορίας. Μία δύσκολη υπόθεση για τους κριτές της μουσικής ακαδημίας.

Έχοντας να συμπεριλάβουν πολλά έπρεπε να πάρουν σοβαρά  αυτή την  απόφαση. Χωρίς να αδικήσουν κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες και με απόλυτη αντικειμενικότητα επέλεξαν τον παίκτη που χωρίς αμφιβολία άξιζε να πάει απευθείας στο τελικό.

Η Βένια Καραγιαννίδου στον τελικό
Ο παίκτης που επέλεξαν οι κριτές του House of Fame ήταν η Βένια Καραγιαννίδου. Σίγουρα μία παίκτρια που ξεχώρισε με τις δυνατότητές της και άξιζε το προνόμιο που της έδωσαν.

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την τελική ευθεία του House of Fame. Αναμένουμε με αγωνία τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον νικητή του μουσικού ριάλιτι. Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του House of Fame.

Ο Γιώργος Ντίνος αποχωρεί από την ακαδημία

i-fotografia-tis-elenis-menegaki-me-ti-mikri-marina-apo-to-parelthon

SHOWBIZ: Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τη μικρή Μαρίνα από το παρελθόν – ΦΩΤΟ

kalamos-attikis:-katoikoi-katangelloun-sovara-provlimata-stin-periochi-ton-ag.-apostolon-kai-adiaforia-tis-dimotikis-archis

Κάλαμος Αττικής: Κάτοικοι καταγγέλλουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή των ΑΓ. Αποστόλων και αδιαφορία της δημοτικής αρχής