Ίριδα Παπουτσή: Τούμπανο η πρώην παίκτρια σε GNTM και My Style Rocks – Το διάφανο φόρεμα αποκάλυψε τα πάντα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και VIDEO)

Η Ίριδα Παπουτσή, η κούκλα χορεύτρια με τις απίστευτες αναλογίες που έχει λάβει μέρος και στο Greece’s Next Top Model (GNTM) και στο My Style Rocks, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της.

Όντας λάτρης του καλοκαιριού, δεν γινόταν να μην πάει στα ελληνικά νησιά. Έτσι, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Σαντορίνη και Μύκονο.

Και στην τελευταία της ανάρτηση, η όμορφη Ίριδα Παπουτσή φοράει ένα σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα που δείχνει τα πάντα, κοιτώντας με λάγνο τρόπο τον φωτογραφικό φακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια φίνα μπαλαρίνα

Η εντυπωσιακή Ιριδα από το Αγρίνιο, που όμως μένει στη Θεσσαλονίκη, είχε δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο «GNTM 2», όμως τελικά είχε φτάσει μέχρι το bootcamp. Το 2020 επέστρεψε στο «GNTM 3» και μάλιστα έλαβε τέσσερα «ναι» στις οντισιόν, περνώντας στην επόμενη φάση.

Και μπορεί να τη γνωρίζουμε ως Ιριδα, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι τη λένε και Κωνσταντίνα. Ωστόσο η ίδια από μικρή ήθελε να τη φωνάζουν Ίριδα, επειδή είναι ένα όνομα που την εκφράζει, αφού, όπως δηλώνει, είναι μια λέξη πολύχρωμη και χαρούμενη, σαν κι εκείνη.

Η 25χρονη πρώην παίκτρια του «GNTM 3» είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., αλλά όπως είναι γνωστό ασχολείται με το χορό, με εξειδίκευση στο μπαλέτο, το σύγχρονο χορό και το commercial ενώ στόχος της είναι να συνδυάσει τις δυο μεγάλες της αγάπες και να γίνει ένα διάσημο μοντέλο με δική της σχολή χορού.

Κοιλιά πλάκα, πρόσωπο χωρίς ψεγάδι, κορμί 25άρας: Η Μελίνα Ασλανίδου με μαγιό στα 48 είναι αγαλματένια οπτασία

Απίθανο! Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ προκάλεσαν… σεισμό 2,3 Ρίχτερ στο Σιάτλ