Ίριδα Παπουτσή: Θεϊκά οπίσθια – Το… τούρλωσε και δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μερικές χαλαρές στιγμές απολαμβάνει, σύμφωνα με τη νέα της ανάρτηση, η Ίριδα Παπουτσή η οποία διαθέτει ένα υπέροχο κορμί το οποίο κανείς χαζεύει όταν την κοιτάει.

Η όμορφη Ίριδα, μοντέλο και χορεύτρια, ποζάρει μέσα σε έναν καταρράκτη φορώντας ένα υπέροχο μαγιό που σμιλεύει μοναδικά το σώμα της και αναδεικνύει τα… δυνατά της σημεία όπως μπορεί να διακρίνει κανείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Μια φίνα μπαλαρίνα

Η εντυπωσιακή Ιριδα από το Αγρίνιο, που όμως μένει στη Θεσσαλονίκη, είχε δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο «GNTM 2», όμως τελικά είχε φτάσει μέχρι το bootcamp. Το 2020 επέστρεψε στο «GNTM 3» και μάλιστα έλαβε τέσσερα «ναι» στις οντισιόν, περνώντας στην επόμενη φάση.

Και μπορεί να τη γνωρίζουμε ως Ιριδα, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι τη λένε και Κωνσταντίνα. Ωστόσο η ίδια από μικρή ήθελε να τη φωνάζουν Ίριδα, επειδή είναι ένα όνομα που την εκφράζει, αφού, όπως δηλώνει, είναι μια λέξη πολύχρωμη και χαρούμενη, σαν κι εκείνη.

Η 25χρονη πρώην παίκτρια του «GNTM 3» είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., αλλά όπως είναι γνωστό ασχολείται με το χορό, με εξειδίκευση στο μπαλέτο, το σύγχρονο χορό και το commercial ενώ στόχος της είναι να συνδυάσει τις δυο μεγάλες της αγάπες και να γίνει ένα διάσημο μοντέλο με δική της σχολή χορού.

# Ίριδα Παπουτσή

dessou.gr

Βασίλης Παλαιοκώστας: Γίνεται ταινία στο Hollywood η ζωή και η δράση του

Άσχημα νέα για τον Βασίλη Καρρά: «Στην κηδεία μου να ντυθείτε με λευκά ρούχα»