Ιωάννα Τούνη: Το μήνυμά της για την αξία της αγάπης και της αυτοβελτίωσης μέσα από το νοσοκομείο

Η εκρηκτική ξανθιά βρίσκεται στο νοσοκομείο για κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο – Δεν αντιμετωπίζει η ίδια κάποιο πρόβλημα υγείας

Δύσκολη φαίνεται πως είναι η σημερινή μέρα για την Ιωάννα Τούνη, αφού -όπως μαρτυρούν τα δύο Instagram Stories που πραγματοποίησε το πρωί- βρίσκεται σε κάποιο νοσοκομείο.

Αρχικά, η διάσημη Influencer δημοσίευσε μία φωτογραφία από ένα δωμάτιο του νοσοκομείου, στην οποία δεν φαίνεται, όμως, κανένα πρόσωπο. Συνόδεψε το εν λόγω στιγμιότυπο με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλοντας να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως σε μία δύσκολη περίοδο δεν πρέπει να τα παρατάμε και πως συνηθίζουμε να μεγαλοποιούμε τα προβλήματα στο μυαλό μας, ενώ στην πραγματικότητα πρόβλημα είναι μόνο το πρόβλημα υγείας. Επίσης, δίνει της δικές τις συμβουλές σχετικά με το πώς θα ανέβουμε ψυχολογικά, τονίζοντας πως η αυτοβελτίωση και η αγάπη αρκούν για να λύσουμε πολλά πράγματα που μας βασανίζουν ψυχικά.

«Και να θυμάστε. Προβλήματα είναι τα σοβαρά θέματα υγείας… Τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί, γκομενίσματα και πολύς ελεύθερος χρόνος που δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και μας φταίνε τα πάντα και οι πάντες! Η αυτοβελτίωση και η αγάπη για τον εαυτό μας θα επιλύσουν πολλά από τα μικρότερα προβλήματα που δημιουργούμε με το ξερό μας το κεφάλι!

Ξεκίνα από σήμερα, δουλεύοντας για τον εαυτό σου, οργανώνοντας την ημέρα σου ώστε να έχεις χρόνο διαβάζοντας, έχοντας ασχολίες και χόμπυ που σε γεμίζουν, εστιάζοντας σε λίγους και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σου, που σε αγαπάνε και αγαπάς πραγματικά. Και αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς, να τους το λες.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα για πάντα. Να χαίρεσαι κάθε μέρα, γιατί δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά πίσω και να θυμάσαι πως δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους, αλλά είναι στο χέρι σου -και υποχρέωσή σου- να κάνεις χαρούμενο τον εαυτό σου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Λίγο μετά, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στα Instagram Stories της ένα selfie βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, θέλοντας να καθησυχάσει τους περισσότερους από 940.000 followers της πως δεν αντιμετωπίζει η ίδια κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά βρίσκεται εκεί για κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο. «Αυτά τα λίγα από τη διαδικτυακή φίλη σας. Και όχι, είμαι καλά για όσους ρωτάτε. Δεν είμαι για μένα στο νοσοκομείο» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Το κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νίκος Βερλέκης: Η ταπεινωτική κίνηση σκηνοθέτη και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου