Ιωάννα Τούνη: Η influencer στην πιο απολαυστική της πόζα – Χάθηκε το μπικίνι στα… προσόντα της! (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, για να απολαύσει το καλοκαίρι της.

Η γνωστή Instagrammer έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στη Σαντορίνη, τη Μύκονο και συνεχίζει το ταξίδι της στα νησιά των Κυκλάδων. Φυσικά, φροντίζει να μοιράζεται καθημερινά σχεδόν υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία φαίνεται καθισμένη στην πλώρη ενός σκάφους, φορώντας το μπικίνι της. Φόντο πίσω της έχει το απέραντο γαλάζιο, σε συνδυασμό με το ηλιοβασίλεμα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε κάτι χιουμοριστικό. «Προσπάθησε να ΜΗΝ κάνεις focus στα βρώμικα πατούσια μου», σημείωσε η Instagrammer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Τoν ακομπλεξάριστο τρόπο με τον οποίο η Ιωάννα Τούνη αντιμετωπίζει όλες τις νέες προκλήσεις που φέρνει η μητρότητα τον θαυμάσαμε από την πρώτη μέρα. Από εκείνη τη στιγμή που είπε τα πράγματα ως είχαν, τον αγώνα που έκανε να γεννήσει φυσιολογικά και τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην καισαρική. Ακόμα κι εκείνο το «ουφ μας πρήξατε στα τηλέφωνα» όταν όλοι περίμεναν να φέρει τον γιο της στον κόσμο, επίσης τον θαυμάσαμε.

«Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα», είχε αποκαλύψει μετά τον δύσκολο τοκετό.

Μαρίνα Μπεχ: Η αθλήτρια του άλματος εις μήκος βάζει μαγιό και… τρελαίνει κόσμο με τις καμπύλες της (φωτογραφίες)

Latest

Το «τσιμπάει» ο Παύλος Χαϊκάλης: Το ποσό που χρεώνει για 1,5 ώρα συνεδρία αστρολογίας μαζί του