Ιωάννα Τούνη: Tα τζίντζερ μαλλιά και το ντεκολτέ της «έριξαν» το Instagram

Της πάει το νέο hair look;

Iδιαίτερα ενεργή στο Ιnstagram είναι η Ιωάννα Τούνη, πράγμα γνωστό. Το βράδυ της Πέμπτης 7/4, όμως, δημοσίευσε πέντε φωτογραφίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των περισσότερων από 950.100 followers της και αυτό γιατί εμφανίζεται με διαφορετικό χρώμα μαλλιών από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Τέλος το ξανθό, τζίντζερ «δαγκωτό»!

Στις εν λόγω φωτογραφίες, η δημοφιλής Influencer φορά ένα μαύρο, τολμηρό top, το οποίο κολακεύει το μπούστο της και αφήνει σε κοινή θέα τη λεπτή μέση της, και ένα εφαρμοστό τζιν, το οποίο αγκαλιάζει τους γοφούς της.

Ξεχειλίζοντας σεξαπίλ και γεμάτη ενέργεια, παίζει με το φωτογραφικό φακό, επιδεικνύει το στήθος της, το τατουάζ – λιοντάρι που κοσμεί το δεξί της χέρι και φυσικά το νέο της hair look. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, το βλέμμα της καθιστά προκλητικό το έντονο eyeliner, ενώ τα χείλη της δείχνουν πιο σαρκώδη, χάρη στο nude lip gloss.

Oφείλουμε να παραδεχτούμε, πάντως, πως το συγκεκριμένο γλυκό χρώμα μαλλιών της ταιριάζει όσο και το ξανθό. Αν θα το κρατήσει ή αν πρόκειται για προσωρινή βαφή, θα φανεί εντός των προσεχών ημερών. Μάλλον δύσκολα, ωστόσο, θα αποχωριζόταν το ξανθό, το οποίο είναι διαχρονικό και θεωρείται «σύμβολο» της θηλυκότητας.

«Oh my God… WHO IS SHE? 😱 Φλερτάρω με το τζίντζερ μαλλί, με βλέπεις» σημειώνει παιχνιδιάρικα στη λεζάντα του post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει αμέτρητα σχόλια, μερικά εκ των οποίων είναι: «Κοκκινομάλλα μοιάζεις με τη Φουρέιρα», «Δεν σου πάει το τατουάζ, δεν σου πάει το μαλλί.. Φίλη, μείνε όπως είσαι original 🔥🌸», «Το χρώμα της επιδερμίδας σου με το χρώμα των μαλλιών είναι ο απόλυτος συνδυασμός! Κούκλα! 🧡», «😍❤️Μία άλλη Τούνη», «Εγώ θέλω να μάθω πόση ώρα θα κρατήσει το τατουάζ !‼️».

Υπόθεση Πάτρας: Στην ανακρίτρια σήμερα ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης – «Ήταν ένα αιφνίδιο γεγονός, είχαμε θωρακίσει την Τζωρτζίνα με απινιδωτή και βηματοδότη»

Βίκυ Καγιά: To παιχνιδιάρικο βίντεο και το ωραίο χαμόγελό της θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη