Βίκυ Καγιά: To παιχνιδιάρικο βίντεο και το ωραίο χαμόγελό της θα σου ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη

Δυναμισμό και θετική ενέργεια εκπέμπει η παρουσιάστρια του «Shopping Star»

Στις πιο συμπαθείς και όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz συγκαταλέγεται η Bίκυ Καγιά, ενώ οι χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές, τις οποίες μας δίνει καθημερινά μέσα από το απόλυτο παιχνίδι μόδας «Shopping Star», είναι «σωτήριες»!

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 645.100 followers της στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Και χθες, Πέμπτη 7/4, έδωσε στους θαυμαστές της θετική ενέργεια, όταν δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να κάθεται σε ένα λευκό τραπέζι, πάνω στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τέσσερις γλάστρες με εντυπωσιακά, κακτοειδή φυτά.

Φορώντας ένα άσπρο παντελόνι και ένα γαλάζιο πουκάμισο, γυρνάει το κεφάλι της προς το φωτογραφικό φακό, με τα ξανθά μαλλιά της να κινούνται παιχνιδιάρικα και την ίδια να χαμογελά πλατιά.

Λιτή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η παρουσιάστρια και μοντέλο δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της. Και αυτό γιατί εκπέμπει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και ωραία αύρα.

«🧸 #smilemore» σημειώνει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του post της, παρακινώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεκάδες χρήστες της δημοφιλούς, διαδικτυακής πλατφόρμας έχουν σχολιάσει θετικά την ανάρτησή της, με τον φίλο και συνεργάτη της στο «Greece’s Next Top Model», Γιώργο Καράβα, να τις στέλνει δύο κατακόκκινες καρδούλες.

 

 

Ιωάννα Τούνη: Tα τζίντζερ μαλλιά και το ντεκολτέ της «έριξαν» το Instagram

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μητέρα και αδελφή έφτασαν στον Κορυδαλλό – Αίσθηση προκαλεί το μαλλί «κομμωτηρίου» της πρώτης