Ιωάννα Τούνη: Φίλη της της έστειλε καταλάθος μήνυμα στο οποίο την έλεγε τζαμπατζού και φτηνιάρα

Μπορεί το γιορτινό πνεύμα να είναι διάχυτο και ο κόσμος να μοιράζει ευχές, η Ιωάννα Τούνη όμως κλήθηκε να διαχειριστεί μία εξαιρετικά άβολη κατάσταση με λόγια-φωτιά με πρωταγωνίστρια μία φίλη της.

Σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στους ακολούθους της στο instagram, η ίδια έλαβε ένα μήνυμα – απάντηση σε insta story της από μία φίλη της, η οποία… τη στόλιζε. Στο συγκεκριμένο story, η Τούνη παραπονιόταν για ένα μπουκάλι νερό που πλήρωσε σε café του Παρισιού 7 ευρώ.

 

Η φίλη της, πιθανότατα ήθελε να στείλει τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε τρίτο πρόσωπο, σχολιάζοντάς την αρνητικά, όμως αντί να τη στείλει κατέληξε να… απαντά σε αυτή, με το μήνυμα να λαμβάνει τελικά η ίδια η Τούνη.

«Πόσο φτηνιάρα ρε μ****α, στο Παρίσι πήγε και μας λέει τι πληρώνει για ένα νερό γιατί έχει συνηθίσει τα πάντα τζαμπέ», ήταν το μήνυμα που εστάλη, με την Τούνη να απαντά:

«Καλησπέρα και σε σένα. Ο λόγος που δεν θα έχεις ποτέ τα πάντα ‘τζαμπέ’ όπως λες είναι γιατί είσαι κακιασμένος άνθρωπος και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Χρόνια πολλά!».

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Spoilers

Συμβουλές στους ασθενείς με κορονοϊό μέσω Τηλεσυμβουλευτικής

Spoilers

Ο Ταγίπ Ερντογάν, τα σκυλιά τους και η… λύκαινα