Ίνκα Τσαγκάρη: Η κούκλα κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, πήρε τα μάτια και τη γοητεία από τη μητέρα της (photo)

Latest

Η Έλενα Ναθαναήλ «έφυγε» από τη ζωή το 2008 αφήνοντας πίσω της την κόρη της, Ίνκα Τσαγκάρη. Η Ελληνίδα ηθοποιός, γνωστή για τα ιδιαίτερα μάτια της και την απαράμιλλη γοητεία της, φαίνεται πως κληροδότησε στην κόρη της κάποια από τα ακαταμάχητα χαρακτηριστικά της, η οποία είναι μία κούκλα.

Η κόρη της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και οι φίλοι της διοργάνωσαν πέρυσι, στο θέατρο Σταθμός, ένα αφιέρωμα για την συμπλήρωση των δέκα χρόνων από τον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε και κάτι που δεν μοιάζει ότι το κατάφερε, ελληνική ομάδα

Ίνκα Τσαγκάρη

«Με βάφτισαν βέβαια Μαρία- Ίνκα γιατί η εκκλησία δεν το δεχόταν μόνο του, αφού οι Ίνκας ήταν ειδωλολάτρες και μετά καθολικοί. Γι’ αυτό και γιορτάζω 21 Ιουνίου που είναι το θερινό ηλιοστάσιο. Το όνομά μου στα κέτσουα (Ήταν η γλώσσα της Αυτοκρατορίας των Ίνκα) σημαίνει ο γιος του ήλιου γιατί Ίνκα ήταν το όνομα των βασιλιάδων τους. Φυσικά θείες, γιαγιάδες κλπ. μου εύχονται στις 15 Αυγούστου»

Μεγάλωσα ως love child
“Όταν άρχισα να καταλαβαίνω το η Έλενα Ναθαναήλ ήταν διάσημη, μου είπε «αγάπη μου, δεν κάνω κάτι πιο ιδιαίτερο από μια κυρία που δουλεύει σε ένα γραφείο ή σε ένα μαγαζί. Ένα επάγγελμα είναι κι αυτό». Αφού λοιπόν δεν είχε εκείνη έπαρση, έτσι μεγάλωσα σαν όλα τα παιδιά. Έπειτα, ούτε το ότι δεν είχε παντρευτεί με τον μπαμπά μου δεν με ένοιαξε, γιατί μου είχαν εξηγήσει και οι δύο πόσο πολύ ερωτευμένοι ήταν και πόσο πολύ ήθελαν να κάνουν ένα παιδί. Οπότε μεγάλωσα ως love child, δηλαδή ένα παιδί που δημιουργήθηκε από έρωτα και οι γονείς του δεν παντρεύτηκαν αναγκαστικά επειδή η μαμά έμεινε έγκυος κατά λάθος”.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, είναι πραγματικά απίστευτη η ομοιότητά της με την μητέρα της Έλενα Ναθαναήλ.

Η ομοιότητά τους είναι ομολογουμένως συγκινητική!

Η Έλενα Ναθαναήλ μαζί με την κόρη της

Έλενα Ναθαναήλ: Δεν φαντάζεστε με ποιoν πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό ήταν σε σχέση!
Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν ένα ελεύθερο πνεύμα, μια Ελληνίδα ιδιαίτερης ομορφιάς αλλά και με ευφυίας. Ο Όμηρος Ευστρατιάδης είχε κάνει μια αποκάλυψη για την πανέμορφη ηθοποιό!

Πολλοί δεν γνωρίζουν τη σχέση που είχε η ηθοποιός με τον συνάδελφο της Γιώργο Κωνσταντίνου. Εξάλλου η Έλενα Ναθαναήλ το θάνατο της κράτησε χαμηλό προφίλ και την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξέρετε ποια είναι η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ; Θα πάθετε πλάκα!

Μαζί του γνωρίστηκε στο θέατρο που εκείνος δούλευε και εκείνη βρέθηκε εκεί για να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο για μια δουλειά. Κρατούσε κάποιες φωτογραφίες μαζί της και εκείνος της ζήτησε μία. Έτσι άρχισε μια φιλία που εξελίχθηκε σε ένα δυνατό αίσθημα.

Latest

«Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά» – Με βουρκωμένα μάτια και σπαρακτική φωνή η κόρη του Αντώνη Βαρδή «τσάκισε» καρδιές στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» (Video)

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Δεν χωράει το στήθος της στο ρούχο που έβαλε, έτοιμο να σπάσει το φερμουάρ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)