Ήλιος spoiler: Πυροβολούν τον Δημήτρη εν ψυχρώ – Ανατροπή στην σειρά

Ήλιος Spoiler: Πυροβολούν τον Δημήτρη εν ψυχρώ - Ανατροπή στην σειρά

Εξελίξεις που πραγματικά κόβουν την ανάσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς κάτι πολύ άσχημο θα συμβεί στον Δημήτρη Λαϊνά. Ο ήρωας της σειράς περνάει ήδη την πιο δύσκολη φάση του και προσωπικά και επαγγελματικά καθώς είναι συγκλονισμένος με την αποκάλυψη της γυναίκας του, παράλληλα όμως βρίσκεται και σε εξέλιξη η δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει.

Ο Δημήτρης βρίσκεται εξαφανισμένος έχοντας αμνησία και πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια αμείλικτη συμμορία η οποία είναι αποφασισμένη να φτάσει την κατάσταση στα άκρα μέχρι να πετύχει τον στόχο της. Ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι της Νάντιας και προσπαθεί μέρα με την μέρα να ανακτήσει την μνήμη του. Όμως μια ημέρα εισβάλει στο σπίτι ένα μέλος της συμμορίας και τον πυροβολεί.

Ο Δημήτρης τραυματίζεται αρκετά, με την κατάσταση της υγείας του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Νάντια στέκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό του, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, περιποιώντας τον και φροντίζοντας τον. Το τραύμα του είναι αρκετά σοβαρό αλλά ο ίδιος θα το παλέψει μέχρι να γίνει καλά.

Ο ίδιος με το πέρασμα του χρόνου αποκτά δυνάμεις μέχρι να σταθεί εντελώς στα πόδια του με την μνήμη του να επανέρχεται σταδιακά. Ο ίδιος μαθαίνει πως το άτομο που τον πυροβόλησε βρίσκεται νεκρό, ρωτώντας την Νάντια για το τι ακριβώς έχει γίνει.

Η Νάντια παρόλο το ενδιαφέρον της προς αυτόν δεν του λέει την αλήθεια λέγοντάς του να ξεχάσει την προηγούμενή του ζωή αν θέλει να προχωρήσει στην συνέχεια με ασφάλεια και ηρεμία.

Ο ρόλος του Δημήτρη στην σειρά Ήλιος θα περάσει από σαράντα κύματα όμως ο ίδιος παρόλο τις πιέσεις της Νάντιας θα μάθει τα πάντα για το παρελθόν του με την μνήμη του να επανέρχεται πλήρως με το πέρασμα του χρόνου.

Spoilers

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Περήφανος μπαμπάς … Μας δείχνει την κούνια που κοιμάται η 3,5 μηνών κόρη του

Spoilers

ΔΕΔΔΗΕ – ΔΕΗ. Χειμερινό Νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο 2021-2022