Ήλιος spoiler: Η Αζίζα το σκάει! Τι τρέχει;

Ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του προκειμένου να μπει και πάλι στη ζωή της Αθηνάς με σκοπό να την εκδικηθεί. Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική ανατροπή καθώς στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα η Αζίζα που δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της προς την Αλίκη και για αυτό της αποκρύπτει πως η Λεϊλά την πλησίασε.

 

Τα δύσκολα όμως δεν έχουν έρθει ακόμη για την Αλίκη που σύντομα θα δει το μικρό κορίτσι να το σκάει από το σπίτι και αυτό θα την στρέψει εναντίον του Παύλου που νιώθει άσχημα καθώς αντιλαμβάνεται πως κινδυνεύει να την χάσει.

Παράλληλα, η Λεϊλά σκοπεύει να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να πάρει την κόρη της πίσω ενώ η Αλίκη πιστεύει πως εκείνη έχει αρπάξει την Αζίζα και ενημερώνει άμεσα την Αθηνά.

Την ίδια στιγμή η Ελένη μαθαίνει τα πάντα για την κρυφή σχέση του Ιάσωνα με την Μυρτώ και παίρνει την απόφαση να τον διώξει από το σπίτι καθώς νιώθει προδομένη. Η Λήδα είναι μπερδεμένη με την απομακρυσμένη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου ενώ ο Νικήτας πιέζει τον Αντώνη για να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ακόμη, ο Μάνος ζητάει από τον Αχιλλέα να γίνει ο νονός του παιδιού του κάτι που η αλήθεια είναι πως τον ξαφνιάζει, όμως σύντομα παίρνει την απόφαση να αποδεχθεί αυτή την πρόταση.

Tέλος, η μαμά της Σοφίας φτάνει στην Καβάλα προκειμένου να δει την κόρη της και έρχεται αντιμέτωπη με τον Χρήστο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η πράξη της Βασιλικής που σοκάρει

Έλληνας ηθοποιός καταγγέλει: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα»