Ανακοινώθηκε ο θάνατος της ηθοποιού Ιφιγένειας Αστεριάδη

Η θλίψη και ο πόνος κυριαρχούν στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης μας ηθοποιού, Ιφιγένειας Αστεριάδη, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρετώντας έτσι έναν ταλαντούχο και αγαπημένο καλλιτέχνη.

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη ήταν κόρη του γνωστού ηθοποιού Δημήτρη Αστεριάδη και κατάφερε να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η τελευταία της εμφάνιση στη σκηνή ήταν στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός Αναρχικού», μαζί με τον πρωταγωνιστή Πάνο Βλάχο.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός έδωσε γενναία μάχη με τον ανελέητο εχθρό του καρκίνου, αφήνοντας πίσω της ένα κενό που δύσκολα θα γεμίσει.

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης, γίνοντας σύντομα ένα βασικό στέλεχος του θεάτρου.

Σε πολλές παραστάσεις και ταινίες αγαπήθηκε και θα μείνει αξέχαστη, ενώ η συνεργασία της με τον Γιάννη Κακλέα αποτέλεσε ένα από τα επιτυχημένα κεφάλαια της καριέρας της.

Ας αποχαιρετήσουμε λοιπόν με θλίψη και αισθήματα αγάπης αυτήν τη μοναδική ηθοποιό που άφησε το στίγμα της στην καλλιτεχνική μας κοινότητα. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπημένη Ιφιγένεια.

Written by admin

Ο Κόκοτας αναδύεται: Η επιστροφή μιας νέας εποχής

Η ανατρεπτική επιστροφή του MasterChef με την τελική 10άδα – Ο Ηλίας αποδεικνύεται το μαλακωμένο βούτυρο