Ήλιος spoiler: Χαμός στην σειρά! Έγκυος στο παιδί του Δημήτρη η Αλίκη

ηλιος

Ο θάνατος του Δημήτρη έχει αλλάξει ριζικά το σκηνικό της σειράς με την Αλίκη να δέχεται τις πιο μεγάλες συνέπειες. Όμως η Αλίκη βρίσκει τη δύναμη να διεκδικήσει την μικρή Αζίζα από τη Λεϊλά καθώς καταλαβαίνει ότι η μητέρα του κοριτσιού είναι επικίνδυνη για αυτή.

Ήλιος Spoiler: Χαμός στην σειρά! Έγκυος στο παιδί του Δημήτρη η Αλίκη

Ένας διακινητής μαρτυρά πως η Λεϊλά είναι από τα βασικά μέλη της οργάνωσης και βρίσκεται εκεί με τη θέλησή της. Η Αλίκη αναστατώνεται και προσπαθεί να πλησιάσει τη Λεϊλά αλλά εκείνη μαθαίνει κάτι το οποίο αλλάζει για πάντα τη ζωή της όπως και όσων εμπλέκονται.

Μπροστά στο κίνδυνο να βρεθεί στη φυλακή, η γυναίκα ενδίδει στους εκβιασμούς των διακινητών αν την ακολουθήσουν με την Αζίζα. Με τη βοήθεια της Αθηνάς και της Ελπίδας απαλλάσσεται από όποιες κατηγορίες και ετοιμάζεται να φύγει μαζί με τη μικρή. Η Αλίκη με την Εύα τις αποχαιρετούν συγκινημένες. Όμως σύντομα οι 2 τους δε θα δίνουν σημάδια ζωής φέρνοντας αναστάτωση στην Αλίκη η οποία κατηγορεί τον Παύλο ότι αυτός τις συμβούλεψε να εξαφανιστούν.

Όλα αυτά την ώρα που ο Αχιλλέας παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα και ο Μάνος βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του. Η Αθηνά προσπαθήσει να πείσει τους πάντες ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον Στέφανο αλλά όλοι τη βγάζουν τρελή και η γυναίκα είναι σε απόγνωση.

Η Λήδα γνωρίζει την ετεροθαλή αδερφή της, Άρτεμις και έρχεται σε σύγρκουση μαζί της. Η Αλίκη είναι εδώ και καιρό αρκετά αδιάθετη αλλά αποδίδει τη αδιαθεσία της στη στεναχώρια της αλλά και τις πιέσεις στο θέμα με την Αζίζα.

Σύντομα όμως κάποιες υποψίες μπαίνουν στο μυαλό της και κάνει τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγαίνει θετικό! Η Αλίκη μαθαίνει έτσι ότι είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη! Τα χάνει… Δε ξέρει τι να κάνει με αυτό το γεγονός.

Τα συναισθήματά της είναι ανάμικτα και σκέφτεται ακόμη και την άλμβλωση. Από τη μία το παιδί αποτελεί κομμάτι του Δημήτρη, του άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο αλλά από την άλλη θα είναι κάτι που θα της θυμίζει την απώλειά του για πάντα.

Τελικά οι θετικές σκέψεις κυριαρχούν στο μυαλό της και κρατάει το μωρό.

Ο πρώην σύζυγος της Σίας Κοσιώνη γυμνός με τον Αντώνη Κανάκη… Στην φόρα απαγορευμένες φωτογραφίες!

Χριστίνα Κολέτσα: Θα “ζαρώσετε … ”Με μαγιό η τραγουδίστρια παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες έκανε τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη – φωτογραφια