Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο: «Έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο» (VIDEO)

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το δεύτερο ατύχημα στο οποίο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Όπως είπε, σώθηκε λόγω των κανόνων ασφαλείας που ακολουθεί πάντα, το οποίο προτρέπει να κάνουν όλοι οι οδηγοί.

«Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλοι να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν από πέντε χρόνια, αν δε φορούσα ζώνη, δεν θα ήμουν εδώ και δεν θα μιλούσαμε τώρα. Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δε φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Σίγουρα δεν θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή».

Ο Ηλίας Βρεττός είπε ότι ο μόνος λόγος που βγήκε στην εκπομπή είναι για να περάσει αυτό το μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά που βλέπω «για μαγκιά, για να μη χαλάσει το μαλλί και δεν ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι».

«Δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου σε ένα στενό, στο κέντρο της Γλυφάδας, ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες πως και τι, γιατί υπάρχει ανοιχτή η υπόθεση στην τροχαία. Είδα ξαφνικά ένα αμάξι μπροστά μου. Θυμάμαι ότι ήμουν στην άσφαλτο και σκέφτηκα ‘τώρα θα σηκωθώ;’»

Τέλος, είπε ότι μετά το ατύχημα σηκώθηκε κατευθείαν για να τσεκάρει τα αντανακλαστικά του. «Το μπαμ ήταν τόσο δυνατό που κατέβηκε κόσμος από δυο τετράγωνα πιο πάνω. Ευτυχώς, έχω μόνο λίγους μώλωπες και μελανιές» κατέληξε.

dessou.gr

Μάθιου Πέρι: Το σημαδιακό τραγούδι που έπαιξε στην κηδεία του και λύγισε τους πάντες

Τρελό ανέκδοτο με ξανθιά οδηγό: Το αλκοτέστ