Ηλίας Μαμαλάκης: «Έχω χλευαστεί από πιτσιρικάδες στο διαδίκτυο»

Καλεσμένος στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Δύο στη Μία» βρέθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του αποχή αλλά και στα χλευαστικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Έχω βάλει σιδηρή πανοπλία, δεν απογοητεύομαι εύκολα. Έχω χλευαστεί στο διαδίκτυο από πιτσιρικάδες και δεν κούνησα ποτέ το δάκτυλο μου ή να πάω στην ηλεκτρονική αστυνομία. Όταν δεν δίνεις σημασία, αυτό σιγά σιγά ξεφουσκώνει», δηλώνει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Δεν θα μου άρεσε καθόλου να βρεθώ σε γηροκομείο. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω τώρα», εξομολογείται στη συνέχεια ο γνωστός σεφ στον αέρα της ΕΡΤ1.

 

«Μου λείπει η τηλεόραση αλλά όχι με την έννοια ότι θέλω απλά να βγω με μία καινούργια δουλειά. Έχω θέματα πολύ σημαντικά που θα ενδιέφεραν τον κόσμο αλλά δεν έχουν τελεσφορήσει παρά τις συζητήσεις. Δεν είμαι διαδρομιστής, δηλαδή να πάω σε ένα κανάλι να πουλήσω τον εαυτό μου», παραδέχεται ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Έχω ένα concept που το έχω δουλέψει πολύ και είναι σχεδόν έτοιμο, που ήταν η κουζίνα του 5ου αιώνα προ Χριστού, ζώντος του Περικλέους. Το μεγαλύτερο αρχείο φαγητών της αρχαίας Ελλάδας είναι οι κωμωδίες, γιατί συνέχεια τρώνε. Υπάρχουν πολύ σπάνιες περιγραφές και συνταγές, έως και επιπόλαιες θα τις έλεγα», αποκαλύπτει ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μάνος Γαβράς: Σοκαρισμένος όταν μαθαίνει για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ασπασία λέει στον Στάθη την σκληρή αλήθεια