Ηλίας Αλεξίου: Νέες τεχνικές απόρρητου στο Chase για αποκρύψεις απαντήσεων

«Όσοι με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με αποκαλούν Αδέκαστο», δήλωσε ο Ηλίας Αλεξίου. Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” με την Πέννυ Γιαννοπούλου, ο Ηλίας Αλεξίου μίλησε για το Chase. Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής απάντησε για τον ρόλο του στο τηλεπαιχνίδι.

«Έχω συμμετάσχει σε πολλά τηλεπαιχνίδια στο παρελθόν, οπότε δεν είχα αγχωθεί στο πρώτο επεισόδιο του Chase. Αλλά ανησυχούσα για τον ρόλο του Αδέκαστου, από παίκτης έγινα πρωταγωνιστής στο τηλεπαιχνίδι. Μερικές φορές γελάμε λόγω της ευαίσθητης φρασεολογίας των ερωτήσεων», ανέφερε ο Ηλίας Αλεξίου.

Σχετικά με το όνομα “Αδέκαστος”, αποκάλυψε ότι το πρότεινε η παραγωγή και σημαίνει “αυτός που δεν χαρίζει κάστανα”. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, συχνά σταματούν λόγω γέλιου λόγω παράξενων ερωτήσεων ή διαστροφών στον λόγο. Τώρα, η παραγωγή και οι Chasers χρησιμοποιούν τεχνικές ώστε να μην βλέπουν οι παίκτες τις απαντήσεις τους και να διατηρούνται η αξιοπιστία και η αγωνία.

Τέλος, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: “Όσοι με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με αποκαλούν Αδέκαστο. Όταν εργάζομαι και εκτελώ έλεγχο, μου λένε ‘τιμή μας που μας έκανε έλεγχο ο Αδέκαστος'”.

Written by admin

Η πορεία από την Κατίνα Παξινού στη Νεφέλη Ορφανού: Η διάσημη στριπτιζέζ αλλάζει το όνομά της

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει αποκλειστικά για τη σειρά ‘Η Γη της Ελιάς’: Η απόφαση να μιλήσει και το τίμημα που πληρώνει