Η πορεία από την Κατίνα Παξινού στη Νεφέλη Ορφανού: Η διάσημη στριπτιζέζ αλλάζει το όνομά της

«Στο δρόμο με φώναζαν συνέχεια “κυρία ξινή”», είπε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της εμπειρία στο παρελθόν και την αντίδραση των ανθρώπων γύρω της.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Νεφέλη Ορφανού αποκάλυψε πως το πραγματικό της όνομα είναι Βασιλική, αλλά την φωνάζουν Νεφέλη. Αυτό οφείλεται σε μια ανέκδοτη στιγμή στην σχολή, όπου η δασκάλα της την σύγχησε με μια διάσημη στριπτιζέζ, αφήνοντας την με το όνομα που την ακούμπησε.

Αναφερόμενη στον Γιάννη Δαλιανίδη και το ρόλο της στη σειρά «Ρετιρέ», η Νεφέλη μοιράστηκε μια απίστευτη εμπειρία από τα γυρίσματα. Τα σχόλια που ακούει στον δρόμο, όπως το “κυρία ξινή”, την έκαναν να σκεφτεί και να αναρωτηθεί για την εικόνα που προβάλλει και τον τρόπο που την αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

Η Νεφέλη Ορφανού αποδεικνύει πως πίσω από κάθε καλλιτέχνη κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία και προσωπικότητα, αξίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή μας. Και μπορεί ο κόσμος να την φωνάζει “κυρία ξινή”, αλλά η Νεφέλη Ορφανού δείχνει πως είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Written by admin

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για τη μητρότητα και τον ρόλο του Γιώργου ως μπαμπά

Ηλίας Αλεξίου: Νέες τεχνικές απόρρητου στο Chase για αποκρύψεις απαντήσεων