Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτει αποκλειστικά για τη σειρά ‘Η Γη της Ελιάς’: Η απόφαση να μιλήσει και το τίμημα που πληρώνει

«Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος έχει αναστατωθεί και με πιάνουν στο δρόμο και μου το λένε», λέει ο Τάσος Ιορδανίδης. Αυτή η φράση προκαλεί συζητήσεις και αναταράσεις στον κόσμο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο Τάσος Ιορδανίδης, γνωστός ηθοποιός, μιλάει για τον ρόλο του και τις εξελίξεις στη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Στη συνέντευξή του με τη Δανάη Μπάρκα, ο Τάσος Ιορδανίδης εξέφρασε τη χαρά του για το σενάριο που αναδεικνύει την εξάθλιωση και τον εκφυλισμό ενός ανθρώπου που δεν είχε ποτέ δικαίωμα. Παράλληλα, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο έργο του και τον συναντά στον δρόμο για να του εκφράσει την αναγνώρισή του.

Ο ηθοποιός προβλέπει ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται, ο Μάνος, θα βιώσει μια πορεία αυτο-βελτίωσης και απεξάρτησης από τις καταθλίψεις και τις εθιστικές ουσίες. Η υποστήριξη του περιβάλλοντός του, ιδιαίτερα της κόρης του, παίζει κρίσιμο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Κλείνοντας, ο Τάσος Ιορδανίδης εκφράζει την αισιοδοξία του για την εξέλιξη του χαρακτήρα του και την εξέλιξη της σειράς. Παραδέχεται πως αναλαμβάνει το ρίσκο να πιστέψει πως όλα θα πάνε καλά και αναμένει με ενθουσιασμό τις μελλοντικές εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ιορδανίδη αποδεικνύουν την αφοσίωσή του στο επάγγελμά του και τη δέσμευσή του στην ανάδειξη δύσκολων θεμάτων και χαρακτήρων μέσα από την τέχνη της υποκριτικής.

Written by admin

Ηλίας Αλεξίου: Νέες τεχνικές απόρρητου στο Chase για αποκρύψεις απαντήσεων

Φωκάς Ευαγγελινός αναλύει την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision: Τα τρία ευρηματικά λεπτά