Η τέλεια “μπλόφα”: Sashimi – Κατηγορούν μια παίκτρια του πόκερ ότι έδειξε το στήθoς της στους αντιπάλους της για να κερδίσει – βιντεο

Διχασμένη είναι η κοινότητα πόκερ, καθώς μια παίκτρια κατηγορείται γιατί έκλεψε γιατί έδειξε το στήθoς της στους αντιπάλους της.

Η διεξαγωγή ενός τουρνουά πόκερ έχει πιστούς ακολούθους ανά το κόσμο. Όσο πιο private είναι το τραπέζι, τόσο πιο πολλοί φανατικοί του παιχνιδιού πρόκειται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ένα τουρνουά έλαβε μέρος με πλήθος κόσμου να συρρέει να το παρακολουθήσει. Το τουρνουά διεξήχθη μέσω live stream στο Hustler Casino, και είχε βαπτιστεί ως «Max Pain Monday».

Αρκετά πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ένα τρομερό σκάνδαλο με μια παίκτρια να φημολογείται πως έκλεψε, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να ταρακουνήσει το φίλαθλο κοινό.

Αυτή τη φορά η Sashimi, αρκετά γνωστή στο χώρο του πόκερ, ήταν αυτή που κατηγορήθηκε πως έκλεψε σε μια παρτίδα. Βέβαια ο τρόπος που το έκανε ήταν αρκετά ανορθόδοξος.

Κατά την διάρκεια του livestream αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν πως η Sashimi κατέβαζε την μπλούζα της, προκείμενου να δείξει το στήθos της, ώστε να αποσυντονίσει τους παίκτες που βρίσκονταν στο τραπέζι.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε η Sashimi δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram, προκειμένου να σχολιάσει το γεγονός αυτό.Υποστήριξε πως χρησιμοποίησε ψεύτικο στήθoς, έτσι ώστε να αποσυντονίσει του παίκτες και να χάσουν την συγκέντρωση τους.

Τέλος απολογήθηκε πως ήταν απρεπής η συμπεριφορά της και πως δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Άννα Χατζή: Την θυμάστε; Άλλος άνθρωπος 5 χρόνια μετά το GNTM! (ΦΩΤΟ)

Αγνώριστος ο Πρύτανης από τα Ημισκούμπρια – Έχασε 87 κιλά! Τι δουλειά κάνει σήμερα;