Νίκος Καρβέλας για Άννα Βίσση: Πόσο μ@@@@@ς είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα

Μια… απορία, μια εξομολόγηση και ένα φιλί στο στόμα. Όλα τα έκανε ο Νίκος Καρβέλας στη συναυλία που έδωσαν με την Άννα Βίσση, το βράδυ της Κυριακής (17.09.2023) στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της περιοδείας τους για τα 50 χρόνια της «απόλυτης» στη δισκογραφία.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη, την εκτίμηση και το σπάνιο δέσιμό τους. Και το απέδειξαν για άλλη μια φορά.

Τα social media έχουν… πλημμυρίσει με ένα βίντεο όπου ο Νίκος Καρβέλας κρατά την Άννα Βίσση από το χέρι και απευθυνόμενος στον κόσμο λέει: «Πόσο μ@@@@@ς πρέπει να είμαι»… «Ξέρω τι θα πει “που άφησα αυτή τη γυναίκα”», τον διέκοψε η Άννα Βίσση και εκείνος συνέχισε: «που άφησα αυτή τη γυναίκα;».

Και αστειευόμενος πρόσθεσε: «Βασικά, αυτή με άφησε». «Άσε τις ευγένειες τώρα, αφεθήκαμε…» τον διέκοψε η Άννα Βίσση με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να προσθέτει: «Αυτό το πλάσμα, ενώ κάποια στιγμή για εμένα ήταν το άπαν, ξαφνικά έγινε το παν, τι είπα ο π…;».

@annavissi.fans

😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial

♬ original sound – annavissi.fans⚡️

@annavissi.fans 😂😍 #annavissi #annavissiofficial #vissi #nikoskarvelas #karvelas #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – annavissi.fans⚡️


Και αμέσως μετά, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

newsit.gr

“Στα μαχαίρια” ο Αγγελόπουλος με παρουσιαστή – Κάλεσε 500 άτομα στον γάμο, εκτός από αυτόν!

Το ανέκδοτο της ημέρας: “Άσε γυναίκα το παιδί να μαθαίνει”