Η προσωπική μάχη της Ολγας Λαφαζάνη: Από τον πόνο στην αναστροφή

Όταν γέννησα, πέρασα μια εφηβεία και μου βγήκε μια έντονη αντίδραση

Η δημοφιλής δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην τηλεόραση, την εφηβεία που έζησε όταν έγινε μητέρα και την σχέση της με τον Νίκο Οικονόμου.

H Όλγα Λαφαζάνη εξομολογήθηκε ότι παλιά δεν μιλούσε, αλλά πλέον έχει γίνει δυνατή και μιλάει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επίσης, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Νίκο Οικονόμου, ως υπερπροσατευτικό και τον χαρακτήρισε ως έναν καλό πατέρα που όμως δεν εκφράζει τις ανησυχίες του στα παιδιά.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν είχε μια άγρια εφηβεία, αλλά την έζησε μετά τα 30 της όταν έγινε μητέρα. Αντιδραστική και ανεξάρτητη, η Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και πώς κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Η ειλικρίνεια και η τόλμη της Όλγας Λαφαζάνη να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της ενθουσίασε το κοινό και αναδείχθηκε ως παράδειγμα δύναμης και επιμονής. Η ίδια επισήμανε πως πλέον αισθάνεται πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε της επιβάλλει η ζωή.

Written by admin

Shakira: Η καριέρα μου αναγεννήθηκε μετά τον χωρισμό μου με τον Piqué

Η ανεξέλεγκτη ανάγκη να μην παρακολουθήσω το βίντεο που μου έστελναν