Η Νο1 τάση για 50άρες το Πάσχα …το τόλμησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε μία απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και μας ταξίδεψε πίσω στα θρυλικά 90s.
Η Αλεξάνδρα έκοψε τα μαλλιά της καρέ, όπως την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο Ξένους», αλλά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Δηλαδή, με λιγότερο όγκο, πιο edgy και ξανά με curtain bangs. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της πιο ξανθά και συγκεκριμένα σε ένα caramel blonde, που τονίζει μοναδικά τα πράσινα μάτια της.

Οι «Δύο Ξένοι» ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του MEGA και μία σειρά που άφησε ιστορία το 1997. Ο γεμάτος κόντρες έρωτας του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκου Σεργιανόπουλου) και της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνας Παπούλια) μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του κοινού, με τους υπόλοιπους ήρωες που συμμετείχαν να «δένουν» με τον πιο ευφυή τρόπο το σενάριο.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν μία από αυτές. Η ηθοποιός υποδυόταν τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Μαρκορά, τη Μίνα Αγγελοπούλου, η οποία ήταν δικηγόρος και είχε μια πολύ comme il faut εμφάνιση. Ειδικότερα, η τηλεοπτική Μίνα φορούσε διαρκώς ταγέρ – λόγω δουλειάς- ενώ είχε τα μαλλιά της σε μελί καρέ, κούρεμα το οποίο έχει και σήμερα, 26 χρόνια μετά, αλλά στην πιο ξανθιά εκδοχή του.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η φημολογία, αλλά…» – Αποκάλυψη «βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου για τον Νίκο Μουτσινά

Χώρισε η Τέιλορ Σουίφτ – Τίτλοι τέλους έπειτα από 6 χρόνια σχέσης